Ay internet paketim çok az bayram için Van'a geldik internet yok burada ben de sizi beklememek için Cengoya söyledim.racapı hemen belirlede oylama başlasın ayoll
Ay internet paketim çok az bayram için Van'a geldik internet yok burada ben de sizi beklememek için Cengoya söyledim.racapı hemen belirlede oylama başlasın ayoll
oda daha çok bekletiyorAy internet paketim çok az bayram için Van'a geldik internet yok burada ben de sizi beklememek için Cengoya söyledim.
Ney ? Nöy ? Vat ? Vit ? Vot ? Vış? Vöş ?Ay internet paketim çok az bayram için Van'a geldik internet yok burada ben de sizi beklememek için Cengoya söyledim.
Annem Vanlı biz de akrabalara geldik işte.Ney ? Nöy ? Vat ? Vit ? Vot ? Vış? Vöş ?
Sen Vana mı gittin
Vanliyim de de tam olsun bide
Oylamada sana +1 puan getirir bu
Yok oy veririm paketim yarın yenileniyor.
Tam 00.00 da yenileniyor muYok oy veririm paketim yarın yenileniyor.
İt is e veri gud nivAnnem Vanlı biz de akrabalara geldik işte.
Bunları sorgu odasında da konuşmuştuk. Adım Özgür, 17 yaşındayım, Diyarbakır'da oturuyorum.İt is e veri gud niv
Sana kanım ısındı gerçek adın ne kaç yaşındasin nerde oturuyorsun
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesini hiç gördün mü ? Sehir modernlesti mi ?
Kaç tane avm var ?
Sabaha doğru yenilenir.Tam 00.00 da yenileniyor mu
Van güzel şehir gidip anneni göreyim de seni şikayet edeyim biraz.@ozgur2113 benimde annem Vanlı ve oradalar.
Bunları sorgu odasında da konuşmuştuk. Adım Özgür, 17 yaşındayım, Diyarbakır'da oturuyorum.
Üniversiteyi daha önce görmüştüm güzel bir üniversite. Daha bugün geldim avm kısmı merkezde.
Ama seviyorum burayı çok sık gelirim zaten.
Aa kim nasıl nerde ne şekilde vanda hemen anlat@ozgur2113 benimde annem Vanlı ve oradalar.
Atiye mi@GunesinOglu 1:47 - 3:18 diyorum ben de Çiğdem 1:48'le başlatmıştı ben 1 saniye erken başlattım.
Evet Seksendört'ü belirlemedin mi sen istersen ona da el atayım.Atiye mi