- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Öldürücem seni bakÇok üzüldüm gerçekten.
Güneşin Kızları'na ayrı forum açma sen -10 ile başlıyorsun
Öldürücem seni bakÇok üzüldüm gerçekten.
3 Günlük Milli Yas ilan deriz şimdiÇok üzüldüm gerçekten.
-10 ile de elenmem ben güveniyorum şarkıma.Öldürücem seni bak
Güneşin Kızları'na ayrı forum açma sen -10 ile başlıyorsun
Şimdi açıklamamı filan beklemiyorsun inşallah
çocuğun masum duygularıyla oynadın 😱😱😱@Ahmad Oyların bekleniyor
-15 yaptım-10 ile de elenmem ben güveniyorum şarkıma.
O sıkıntı olabilir bak anlaşabiliriz.-15 yaptım
Öyle bir şey demedim
Neden ki ?@GunesinOglu bir daha da sana güvenmiyorum.
10 dakika sonra açıklıyorum demişsin.
Orada şaka yaptığım çok belli bence.10 kişi filan oy kullanmamış.Neden açıklayayım ki10 dakika sonra açıklıyorum demişsin.
Sen böyle biraz hızlanınca Deniz de heveslenip ciddiye aldı demek ki.Orada şaka yaptığım çok belli bence.10 kişi filan oy kullanmamış.Neden açıklayayım ki
Sevgili bully beni hiç etiketlememişin zaten.yeni üyeyiz ,çevremiz yok tabi [emoji53] yalnız hatırlatırim 10.hafta Serdara 6 puan verdim [emoji57] [emoji1] bu moral bozukluğuyla bu hafta serdara nasıl yüksek puan vericem onu düşünüyorum [emoji23]Bu hafta, 2006 yılına damgasını vuran Mesafe albümünün oldukça ses getiren çıkış parçası "Sor" ile karşınızdayız.
@OzaN'ın tam puanına talibiz.
@Ahmad @denizz19 @ozgur2113 @Çiğdem- @EnveR @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. @adımutlulukk @GunesinOglu @batuhankaralar @EFE UYSAL @*YıldırıM*
Serdara 6 değilde 5 vermişim sanırım.olsun o da yüksek puan. Triplerim aynen geçerli [emoji23] [emoji23]Sevgili bully beni hiç etiketlememişin zaten.yeni üyeyiz ,çevremiz yok tabi [emoji53] yalnız hatırlatırim 10.hafta Serdara 6 puan verdim [emoji57] [emoji1] bu moral bozukluğuyla bu hafta serdara nasıl yüksek puan vericem onu düşünüyorum [emoji23]
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?