MusicSurvivor 3.Sezon | 11.Hafta

Aman neyse herkese iyi geceler kaçtım ben zaten elendim bu hafta sanırım içimde öyle bir his var :)

Bu hafta, 2006 yılına damgasını vuran Mesafe albümünün oldukça ses getiren çıkış parçası "Sor" ile karşınızdayız.

@OzaN'ın tam puanına talibiz. :A

@Ahmad @denizz19 @ozgur2113 @Çiğdem- @EnveR @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. @adımutlulukk @GunesinOglu @batuhankaralar @EFE UYSAL @*YıldırıM*
Sevgili bully beni hiç etiketlememişin zaten.yeni üyeyiz ,çevremiz yok tabi [emoji53] yalnız hatırlatırim 10.hafta Serdara 6 puan verdim [emoji57] [emoji1] bu moral bozukluğuyla bu hafta serdara nasıl yüksek puan vericem onu düşünüyorum [emoji23]

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.

Sevgili bully beni hiç etiketlememişin zaten.yeni üyeyiz ,çevremiz yok tabi [emoji53] yalnız hatırlatırim 10.hafta Serdara 6 puan verdim [emoji57] [emoji1] bu moral bozukluğuyla bu hafta serdara nasıl yüksek puan vericem onu düşünüyorum [emoji23]

Serdara 6 değilde 5 vermişim sanırım.olsun o da yüksek puan. Triplerim aynen geçerli [emoji23] [emoji23]

@harzemliişah estağfurullah olur mu öyle şey ben ilk sayfadaki listeye göre etiketleme yaptım @GunesinOglu seni sonradan eklemiş oraya bana değil ona kız :D Cengo utanmadan beğenmiş bir de mesajları :D

Fark ettiysen Yıldırım'dan sonra kimseyi etiketlememişim ilk sayfada sonradan eklenen kişiler var sen de onlardan birisin.ss Kendimi ifade edebilmişimdir inşallah :F

@S.G.A.T. @adımutlulukk aşk olsun size de beğenmişiniz adamın mesajlarını :T: