MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

Onların ikisinin karşısına SILA'yı bir çıkarırım kaçar ikisi de utancından
Yalnız yabancı sanatçı diyoruz, sen ilginç bir çıkış yaptın, konuyla zerre kadar alakası yok.

Bu imkansız ama. Rihanna 1 kez yarıştı. All STar dışında bir daha yarışmaz.

Kimi çıkartacaktın kaşıma. Belki Taylor'ı All Star'a çıkartırız. Seversen.
Yalnız sadece yabancı sanatçılara özel olursa eğer, işte o zaman olabilir. Gerçi ilgi olur mu, orası biraz muamma. Taylor Swift ha, ses tonu çok hoş ama bir Lana Del Rey kadar etkili değil.

Ben de kullandım oylarımı hayırlısı artık.

Lana'ya bayılıyoruz zaten biz @Ahmad ile.
Damn You çok hoş.
Taylor daha önce yarıştı. Bu sezon ben 9. haftaya kadar getirdim kendisini ama yerli daha çok seviliyor forumda.

Cengo'ya çıtlatayım. Yabancı versiyonu için birini buluruz yönetir ve onlar yarışır. Güzel olur.

OK.

Büyük başarı

Dalga geçme. Forum şartlarında bu kadar oluyor.
AYrıca 2. oldum 16 kişi arasından.😎

Dalga geçmiyorum aşkolsun ben öyle biri miyim Rihanna'yı görmemi istiyorsan 3 puandan aşağı olmaz

konuşamıcam deniz moralim bozuk şu an
Kırdılar mı seni

ayolll forumun yabancı düşmanlığını ele alırsak eğer finale çıkman büyük başarı cnm zaten finalde dahil ben hep rihannayı desteklemiştim

Aslında ben de fazla dinlemiyorum yabancı şarkı ama dinlediğim isimler var. Dikkatimi sanırım İngilizceyi bilmediğim için çekmiyor. İngilizceyi öğrenmeyi düşünüyorum, o ara yabancı şarkılar daha bir dikkatimi çekmeye başlar.

Yine de dinlediğim isimler var dediğim gibi, çok güçlü sesler var. Hani yabancı müziği sırf o isimler sayesinde dinleyebiliyorum.

Etkinlik gerçekleşirse eğer, belki çok fazla ilgi görmez ama iyi bir şey çıkabilir ortaya. En azından farklılık olur. Hep yerli, hep yerli, nereye kadar.