MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
MusicSurvivor'da 3. sezonun sonuna doğru yaklaştık ve BÜYÜK FİNAL'e 2 adım kaldı. Artık Çeyrek Final haftasına hatta final haftasına girdik.

Bir sonraki sezonun All Star olacağı yarışmanın 3. sezonunda Çeyrek Finale kalan sanatçılar ve Final için topladıkları puanlar şöyle;
YarışmacıŞarkıcıFinal için toplanan puan
Denizz19Hande Yener16
BullySerdar Ortaç9
Çiğdem-Burcu Güneş6
OzanAtiye4

Oylama;

***Oylama için son saat Perşembe 17.30'dur. 18.00'da sonuçlar açıklanmaya başlayacaktır.
*** Jüriye ekleme yapılabilir. Tüm halka açık bir oylamadır.

Çeyrek Final'in sunucuları ise, 3. sezonun Çeyrek Finaline kalan yarışmacıların All Star'da temsil edecekleri sanatçılar bu hafta sunucu olacak ve birde sürpriz sunucumuz var.

İşte All Star'ın en çok beklenti yaratan, en favori, en sevilen yarışmacısı; (
)​

Rihanna - @sokak sanati

Bir diğer sunucu ise 2. sezon bully tarafından yönetilen ve yarıştığı sezonda finalist olup yarışmayı 2. olarak tamamlayan Yalın sizlerle;

Yalın - @Bully

Çiğdem tarafından 2. sezon yönetilen ve Çeyrek Finalden hemen önce elenen, bu sezonda Burcu Güneş ile yarışan ve Çeyrek Finale çıkan Çiğdem'in All Star'da yarışacağı isim;

Mustafa Sandal - @Çiğdem-

İlk Sezonun şampiyonu olan ve bu sezonda favoriler arasında Hande Yener'i yöneten denizz19'un All Star yarışmacısı Sıla burada;

Sıla - @denizz19

All Star'da bu sezon ki yarışmacısını temsil edecek tek isim ise Atiye oldu. Ozan tarafından 3. sezon yönetilen Atiye sunucu olarak Çeyrek Finalde burada.

Atiye - @OzaN

@OzaN @denizz19 @Bully @Çiğdem- @Ahmad @mrt-06 @BesaleT @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @*YıldırıM* @Tzira @Aserat @batuhankaralar @Maskeli Fedai @yatutarsa @adımutlulukk @harzemliişah

Son düzenleme:
Herkesi övmüş Yalın'ın finale çıktığından bahsetmemiş üstüne bir de kurbağa demiş pek hoş karşılamadım şaka da bir yere kadar hani..

Ben oy kullanmayi düşünmuyorum ama yine de hepinize basarilar dilerim. Gercekten buralara kadar gelmek bile büyük başarı bence.

Favorim aslinda Atiye olurdu ama onun artık hiç elinde iyi parça kalmadi gibi. O yüzden Hande Yener diyorum.

Tamam tamam.
Düzeltiyorum.
Ama ilk o aklıma geldi.
Biraz sert çıkayım bakalım napacak dedim işe yaradığına sevindim.
Çok da cıvıtmamak lazım.

Totoş seni. ss Beren'e tam point istemeyi bilirsin ama. ss

Bu arada Cengo Çeyrek Final'de halk da oy kullanacak demişti sanki sana bahsetti mi

Bence sen Serdar ile devam et All Star'da. Yoksa Yalın'a bu kelimeler çok kullanılacak.
Beren'i niye karıştırıyorsun.ss O dokunulmaz nokta oluyor tam olarak.

Bilmiyorum. Bana bahsetmedi..

Bence sen Serdar ile devam et All Star'da. Yoksa Yalın'a bu kelimeler çok kullanılacak.
Beren'i niye karıştırıyorsun.ss O dokunulmaz nokta oluyor tam olarak.

Bilmiyorum. Bana bahsetmedi..
Yiğit yalın ayak der siz kurbağa dersiniz içten içe elemleniyorum bilin yani bir gün daha fena patlayabilirim.

Geçenlerde demişti sanki ya Çeyrek Final'den itibaren halk oylaması olacak diye o mesajı bulabilirsem bulurum.
Ama önemli olan sana ne dediği tabii..

Ufff o totoş nerde.
Saçma esprilerini özledim.

Şu şarkıları gönderin hele oylama konusu kolay. İlk sezon halk oylaması falan vardı ama çok zor iş. Zaten çoğu oy kullanan jüriden. Ekstra bir şey olmuyor bence.
Birde uğraştırıyor. Jüri bir oraya oy veriyor bir bana gönderiyor.

Köyüne gitti. Ben de çok özledim ya 2 haftadır yok totoş yokluğu hissediliyor cidden. ss En geç 1-2 haftaya aramızda olur sanırım.

Aslında halk oylaması bence de angarya onun yerine herkesi jüri yapmak daha mantıklı olabilir.

Çeyrek finale kadar gösterdiğiniz desteğe çok teşekkür ederek bu haftaki şarkımı da sizlere sunuyorum. Şarkımız son dönemin en popüler şarkılarından biri olan ''Ya Ya Ya Ya'' olacak... Umarım beğenirsiniz, herkese başarılar.

@Çiğdem- @Bully @OzaN @Aserat @gözlemci @sokak sanati @batuhankaralar @S.G.A.T. @Mr.At @yatutarsa @mrt-06 @xemrexxx @Maskeli Fedai @harzemliişah @vadikızı @adımutlulukk @EFE UYSAL @HachiKo @Billy Kane @BesaleT @EnveR @Harunnn60 @Tzira @cookies ve diğerleri kim oy kullanacak bilmediğimden

Oylama başlayınca açıklama yapacağım @cookies

@denizz19 çok saçma bulduğum bir şarkı. En az kışkış kadar kalitesiz bence.

Oyyş.

Anlamsız şarkı

aaa Mustim bize destek olmaya gelmiş ayy yerimmm

@sokak sanati konuya jurileri yarım yamalak eklemişşsin cookies harun falan 1.haftadan beridir juriler az özen gözter ve unuttuğun bazı kalıcı juriler yine olmuş ben eklemeye çalıstım aklıma gelenleri

burcunun 1 yıl önce çıkmış ve büyük bir ilgi görmüş olan parçasıyla karşınızdayız
bizi bugüne kadar destekleyen herkese tşşkler

@OzaN @denizz19 @Bully @Ahmad @mrt-06 @BesaleT @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @*YıldırıM* @Tzira @Aserat @batuhankaralar @Maskeli Fedai @yatutarsa @adımutlulukk @harzemliişah @gözlemci @cookies @Mr.At @Harunnn60 @S.G.A.T. @sokak sanati @xemrexxx
@mrt-06 @HachiKo
@vadikızı

Son düzenleme: