MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

zirve yarışıda elenme potasında olanlarda baya terleyecekler gibi görünüyor orta sıralarda olan ise sütlü kahvelerini yudumluyorlar dert yok tasa yok

bu haftayıda atlatırız inş herkese tekrardan başarılar

@Çiğdem- aynen. 1. Azcık belli gibİ zaten ama ilk yarısı ciddi anlamda rekabetli. Özellikle 3.luk.

Son 5 isimde birbirine baya yakın. Büyük rekabet var ama Son oyları eklemediM.

@Çiğdem- aynen. 1. Azcık belli gibİ zaten ama ilk yarısı ciddi anlamda rekabetli. Özellikle 3.luk.

Son 5 isimde birbirine baya yakın. Büyük rekabet var ama Son oyları eklemediM.
heyecanla bekliyoruz kimse elenmek istemez tabi ama birimiz elenmek zorundayız malesef 🙂🙂🙂

senden pek fayda görmedik ama bakalım sunuculuğun bana uğur getiricekmi @OzaN ın sunucuğu uğur getirmişti bakalım sen uğur getiricekmisin

Efsane bir hafta olmuş ya çok fazla sevdiğim şarkı var. Çoğu şarkı başka haftalarda en yüksek puanlardan alırdı benden.

Neyse ki bir iki arkadaş beni düşünüp daha zayıf şarkılar yollamış.

Bu haftayla ilgili en büyük dileğim bir grubun elenmemesi.
İkisinin de şarkı seçimleri harika, zirveye oynamaları lazım normalde ama forumun grup düşmanlığının patlak vermesinden korkuyorum.

Oylarımı da az sonra yollayacağım.

yamalı tövbelri nasıl buldun mustinin bu singlesini severmisin🙂

Sevgilim şarkısını nasıl buldun?

altarnatiflerim arasında en iyisiydi inş bu haftayıda atlatıcaz

Sürpriz bir isim elenebilir.
Daha doğrusu kim elense sürpriz olacak gibi bu saatten sonra ama tabi oylamanın sonucunu belirleyecek 3 isim var daha.

@Prncss.. , @Ahmad ve @Reytinger oylarınızı bekliyoruz.
17'ye kadar göndermenizi bekliyoruz.

ben elenmem inş çok yazık olur kalan parçalarıma

Daha belli değil sonuç. Yani daha 3 isim var önümüzde ve her şey değişebilir yani belki sen bile elenirsin yada kurtulursun elenmekten.

@Ahmad kesin gönderiyor, @Reytinger gün içinde girmez diye düşünüyorum, @Prncss.. girmeyecektir zaten foruma. Yani @Ahmad herkes sana bakıyor.

benden daha kötü olan 3 şarkıcı var birinin üstünde bitiririm inş kalan parçalarıma büyük yazık olur ama eleneceğimi düşünmüyorum
yinede insan korkuyor işte 🙄🙄🙄

@Ahmad oyunu göndersin oylamayı başlat istersen prncss yine forumu brakmıs gibi görünüyor foruma gelene kadar askıya alınsın juriliği reytingerde 3 gündür yok ahmadtan sonra beklemeye gerek bence yok cnm 🙂🙂🙂

Bende öyle düşünüyorum zaten hafiften işlerim çıktı akşama.
@Ahmad gönderirmisin oylarını.
@Çiğdem-
@Reytinger sende girersen kusura bakma artık.

Sezen'i nasıl buldun? (Şinanay)

Bende öyle düşünüyorum zaten hafiften işlerim çıktı akşama.
@Ahmad gönderirmisin oylarını.
@Çiğdem-
@Reytinger sende girersen kusura bakma artık.
elenen kişiyi değiştirecekmi ahmatın oyları değiştirmicekse beklemeye gerek yok bence değiştiyorsa süre bitene kadar bekliceksin mecbur