MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

Haftanın birincisi açık ara Tarkan olmalı bence de.

Yoooo 1.lik anlamında şu şarkı çok büyük hit şarkılardan.Şu şarkı da 1.olmazsa dükkanı kapatıp gideyim
Yeni şarkıları daha çok ilgi görüyor kesin,finale kalırsan galiba orada halk oylaması oluyor.Dudu Dudu`yla fark bile atabilirsin.Önemli olan finale kalmak: eğer bu şarkıyla ilk sırayı alamazsan eski şarkıları finale kadar bırak yeni şarkılardan git derim,Acımayacak,Sevdanın Son Vuruşu,Adımı Kalbine Yaz gibi şarkılarla halk oylamasına kadar gidebilirsin

Her şey Yalın-Tarkan finaline doğru gidiyor gibi.Yarışma başladığında.Yalın arkada Gozüksede şu anda Tarkan`in önüne geçmiş durumda,ama olası halk oylamasında Tarkan 1 tık önde gibi

Geçen hafta beğendin de ne oldu 7 puan verdin.

Sen geçen haftaki gibisin bence yani o civarda puan veririm yine ortalama yani.

@Maskeli Fedai ben nasılım.
Beğendim diyip 1 puan Verenler var
.Geçen hafta şarkılar çok iyiydi o yüzden sıralamamda "sorma" geride kaldı,bu hafta daha kolay,ama zirve puanı bekleme

Benle de ilgili uzun değerlendirme yaz.

Tarkanın eski şarkıları şimdikine göre daha efsanedir.Dikkat edersen son yıllarda çıkardıkları şarkılar o kadar popüler olmadı Adımı Kalbine Yaz ve 2-3 tane güzel şarkı dışında.Dudu en büyük kozum.Finale kalırsam Allah`ın izniyle onu kullanacam

bence de öyle,ama oylamayı görüyorsun yeni şarkılar daha çok ilgi görüyor.O yüzden bu hafta da zirve olmazsa bence yeni şarkılar ağırlıklı bir listeye dön

Benle de ilgili uzun değerlendirme yaz.
Ceceli.için bence bu tarz oylamalarda şampiyonluk şansı yok denecek kadar az.Daha yeni bir isim.Tarkan,Sezen`le.baş etmesi zor gibi açıkçası.Bir yere kadar gidebilirsin uygun bir stratejiyle ama son 5`ten sonrası rakipler büyük hata yapmadığı sürece çok-çok zor bence

Eğer son 2'ye kalana kadar hangi şarkıyı kullanacağımı planladım, hepsi çok iddialı şarkılar.