- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
@Çiğdem- ben bunları ne zaman açıklamıştım unuttum yane zaman açıkladın benim haberim yok en başta yarışma başlarkenmi
söyledin valla benim haberim yok okumadım mı acaba ki🙂
@Çiğdem- ben bunları ne zaman açıklamıştım unuttum yane zaman açıkladın benim haberim yok en başta yarışma başlarkenmi
söyledin valla benim haberim yok okumadım mı acaba ki🙂
valla ben iyi okuduğuma eminim ama görmemiş olabilirim@Çiğdem- ben bunları ne zaman açıklamıştım unuttum ya
@vadikızı bak açıklamışımyanılmıyorsam 4.hafta açıklamıştın galiba 🙂🙂🙂
görmemiş olabilirim evet o yüzden sordum bilsem sormazdım@vadikızı bak açıklamışımHerhalde tek sen görmedinBir de şunu bil artık tek kişi elenecek ama 14.hafta 2 kişi elenecek.14.haftada beş kişi yarışacak.15.hafta zaten final oluyor.
@S.G.A.T. @ozgur2113 ve @hayret bi şey açıklamadılar galiba sadece parçalarını değilmi cnm 🙂🙂🙂@vadikızı bak açıklamışımHerhalde tek sen görmedinBir de şunu bil artık tek kişi elenecek ama 14.hafta 2 kişi elenecek.14.haftada beş kişi yarışacak.15.hafta zaten final oluyor.
Emre de şarkısını bana iletmedi
ben gönderdim sana cnm umarım elenmem şarkıma güveniyorum amaEmre de şarkısını bana iletmedi
@xemrexxx parçasını paylaşmıştı foruma gelince sana racap süresini bildirir cnm @xemrexxx @S.G.A.T. @ozgur2113 @hayret bi şeyEmre de şarkısını bana iletmedi
oylama bu akşam baslıcak senden haric 3 kişi kaldı nekadar erken verirseniz okadar erken baslıcak gönder hemen zaten bu haftadan sonra 6 gün ara var bunu bari hızlı geçelim 🙂🙂🙂konu açılalı 1 gün olmadı şarkı yollama süresi bitecek değil ya
düetlerle işi götürüyorsun bakıyorumdaTeoman&Şebnem Ferah - "İki Yabancı"
YouTube'da "Teoman - İki Yabancı" adlı videoyu izleyin - Teoman - İki Yabancı:
recap süremi göndeerdim kızdüetlerle işi götürüyorsun bakıyorumda
Teoman düetleriyle de ünlü biri.Çoğu da çok kaliteli isimlerdüetlerle işi götürüyorsun bakıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?