İnşallah. Ben seni çözdüm artık hem hareketli hem Fox ile ilgili seçersem senden okey olurum.Daha çok beğeneçeğim şarkının olacak @mrt-06 ölme daha.
yarışma için foxçu oluyon demekİnşallah. Ben seni çözdüm artık hem hareketli hem Fox ile ilgili seçersem senden okey olurum.
Ne olmuş senin için de Kanal Dci olurum.yarışma için foxçu oluyon demek
total d ci olursan alırsın 1 i benden oturursunNe olmuş senin için de Kanal Dci olurum.)
2 gün sürüyor oylama. Salı akşamı bitecek ve sonuçlar açıklanacak.slmlar oylama bittimi arkadaşlar
hee doğruya unutmuşum sağol bully söylediğin için😉2 gün sürüyor oylama. Salı akşamı bitecek ve sonuçlar açıklanacak.
Çok üzüldüm, geçmiş olsun.Arkadaşlar köprücük kemiğimi kırdım.Muhtemelen sonuçları başkası açıklayacak
Aaaa çok geçmiş olsunArkadaşlar köprücük kemiğimi kırdım.Muhtemelen sonuçları başkası açıklayacak
Çok geçmiş olsunArkadaşlar köprücük kemiğimi kırdım.Muhtemelen sonuçları başkası açıklayacak
çok geçmiş olsun cnm sağlığın herşeyden daha önemli tabikideArkadaşlar köprücük kemiğimi kırdım.Muhtemelen sonuçları başkası açıklayacak
çok geçmiş olsun cnm nasıl oldu buArkadaşlar köprücük kemiğimi kırdım.Muhtemelen sonuçları başkası açıklayacak
bence @denizz19 açıklasınçok geçmiş olsun cnm sağlığın herşeyden daha önemli tabikide
sonuclarıda yarışmacılar açıklarsa olmaz kendisinin durumunu öğrenir oyüzden juri heyetinden birisi olursa daha adaletli olur
@OzaN yada @Yakamoz-Asi ikisinden birisi olabilir 🙂🙂🙂
tekrardan çok geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin😉😉😉
Geçmiş olsun Cengo.Kırmayı nasıl becerdin?Arkadaşlar köprücük kemiğimi kırdım.Muhtemelen sonuçları başkası açıklayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?