- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Severim hepsini oradaki.Ama Unutmam'ı aşırı derecede severim.Diğerlerini seviyor musun? Unutamamı bende çok severim.![]()
Severim hepsini oradaki.Ama Unutmam'ı aşırı derecede severim.Diğerlerini seviyor musun? Unutamamı bende çok severim.![]()
bilmesek kandıracak totoş@xemrexxx daha nasıl yönetebilirim en iyi parçalarını kullanıyorum senin cahilliğinden çoğunu bilmiyorsun.
Elinize sağlık.![]()
dur bakalım her hafta ilk 3 olucak zamanlarda gelicek cnm sende favori görmüşün zaten 40 yılın başı mntıklı birşey derken gördüm seniben mustiyi seçsem her hafta ilk 3teydim![]()
Onu Allah izin verirse Finalde kullanacağım, o şarkıların hepsini planladım, hangi haftada kullancacağımı.Severim hepsini oradaki.Ama Unutmam'ı aşırı derecede severim.
Eller Günahkarbilmesek kandıracak totoş![]()
En iyi ikinci puan mıİyi verdim merak etme.
Verdiğim en iyi ikinci pointi geri alırım haa.![]()
ben de zaten 2 hafta dışında hep yüksek verdim nolmuşEller Günahkar
Ben Sende Tutuklu Kaldım
Seni Kimler Aldı
Yalnızlık Senfonisi
Eskidendi
Sorma
Hadi Bakalım
Şuana kadar bu şarkıları kullandım Sorma dışında bu şarkıların hepsi Sezen Aksu'nun en bilinen ve hit şarkıları, Youtube ve diğer kanallardan da bakarsan dinlenme oranlarını görürsün ayrıca.![]()
Yav hehe.Yok artık![]()
Begüm oynasa en yüksek puanı veririm ama![]()
Eeee daha ne kötü yönetiyorsun diyorsun.ben de zaten 2 hafta dışında hep yüksek verdim nolmuş![]()
puanlara bakıyorum final için 1. @Bully melunu bence sezen olmalıydıEeee daha ne kötü yönetiyorsun diyorsun.![]()
Ben?Oylarımı verdim.Bence adil bir oylama yaptım.Aslında bazı şarkılara da yüksek verebilirdi,ama çoğu yarışmacı bu haftada elenmeyim yeterli havasında o yüzden sıralama pek de öneml olacak gibi değil.Haftanın süprizi ve en ilginç kararı Tarkan oldu.En güçlü hitlerinden biriyle katıldı @Maskeli Fedai bu haftaya.Bence bu haftadan çıkacak sonuç Tarkan için belirleyici olacak,eğer bu şarkıyla da birinci olamazsa tamamen yeni şarkılara odaklanması daha iyi olacaktır.Eski şarkılar pek sevilmiyo demek ki bu bu hafta kesinlesebilir.
Duman Ah`la katılmış.Grubu zaten çok severim.Şarkı da güzeldi.Nejat İşler`in yorumladığı bir şarkı hem de.Forumun genel müzik tarzına bence uymayacak ama ben kendi adıma şarkıyı zirveme çıkardım.
Mustafa Sandal,Sertab,MaNga güzel şarkılarla iyi puanlar aldılar benden.
Haftanın sevmedigim şarkıları Aşk Diye,Yalnızlık Ömür Boyu oldu.Genellikle zirvemde yer alan Yalın`a ilk kez bu kadar düşük puan verdim.Gelecek hafta yeniden toparlanacaktir
MFÖ de ya sıralamada son sırada ya da zirvede yer alıyor bende bu hafta da düşüşlerde![]()
ayoll bu çocuk tutarsız yenimi öğreniyorsun cnmEeee daha ne kötü yönetiyorsun diyorsun.![]()
şarkılarını bildiğim için favorim diyorum siz şarkıları kullanamıyorsanız ben napayım hele sen hiç konuşmaayoll bu çocuk tutarsız yenimi öğreniyorsun cnm
yukarıdakı yorumunda favori adaylarını mustafa sandal ve sezen aksu demiş
aşşağıdakı yorumunda ise sezenle mustafa kötü kullanılıyor demiş
@xemrexxx in rahatsız olduğunu bilmeyen yok bence![]()
Senin Hata'yı bu haftayı geçersem kullanıcam.Haftanın iyilerinden çok iyi bir puan verdim![]()