MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

Bu zorlu haftada fena bir puan almadın benden.
Teşekkürler kanka keşke @xemrexxx de senin gibi kaliteden anlasa.

demek ki dinlediğim sezenlerin %9*0 ını seviyimişim
Yav ok. Oylamada hesaplaşacağız seninle.

Aynı kafadayız
bende sevdiğim bir şarkıyı paylaşmak istedim Gökhan Özen asıl kozlarını oynamadı daha
ama elenirsem zaten kullanamayacağım
Konuk jürilerde bu hafta bizi beğenmez gitmeye hazırlanalım bence Deniz, erken vedaları hiç sevmem ama bazen gitmek gerekiyorsa önünde dağ olsa kimse seni durduramaz. 🙂

Aynen bavullarımızı toplayalım

Aman Boşver şarkımı sever misin bak arabesk vermedim sen hareketli seviyon diye gerçi niye soruyorsam yine olumsuz cevap verecen

Tamam
listedeki her şarkıcının sevdiğim şarkıları var. gökhan özenin hiç bir sarkisini baştan sona dinlemedim öyle düşün verdiğim puanı .))))

Bavula gerek yok yeni bir başlangıç yapalım geçmişe dair ne varsa akıntıya bırakalım gitsin...

@Bully gidince kına yakarsın artık.
Gökhan Özen neyse zaten geleceği parlak değildi ama Sezen giderse güçlü bir rakipten kurtulmuş olurum.

Gökhan Özen neyse zaten geleceği parlak değildi ama Sezen giderse güçlü bir rakipten kurtulmuş olurum.
Böyle bir hainlik beklemiyordum senden yazıklar olsun. Ben senin yerinde olsam sen kal ben senin için elenirdim derdim.

Böyle bir hainlik beklemiyordum senden yazıklar olsun. Ben senin yerinde olsam sen kal ben senin için elenirdim derdim.
İşte gerçek yüzümü görmüş oldun. Seni elemek için uygun zamanı bekliyordum sanırım o zaman bu zaman.

Kesin derdin canım.

İşte gerçek yüzümü görmüş oldun. Seni elemek için uygun zamanı bekliyordum sanırım o zaman bu zaman.

Kesin derdin canım.
Şuan gözümde TOTAL dizilerinde sezon finalinde konağı ateşe veren kadınlardan farkın yok!!!!!!!
Derdim tabiisi niye demiyim.

Şuan gözümde TOTAL dizilerinde sezon finalinde konağı ateşe veren kadınlardan farkın yok!!!!!!!
Derdim tabiisi niye demiyim.
Biraz takılayım dedim kanka ya.
Verdiği örneğe bak.

Eleneceğini düşünmüyorum ben Sezen bu kadar erken gitmez ama Gökhan için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.