Cumartesi elenince görücem seni.Final için en çok puan toplayan ikinci kişiyim demek ki sorun sende.
Berbattı.
Cumartesi elenince görücem seni.Final için en çok puan toplayan ikinci kişiyim demek ki sorun sende.
Berbattı.
Elenmezsem forumu terk ediyon muCumartesi elenince görücem seni.
El birliğiyle o şişim şişim şişirdiği Yalın'ı eleyelimCumartesi elenince görücem seni.
Bir dakikalık.Elenmezsem forumu terk ediyon mu
Ben düşük verdim, sende ver yollayalım.El birliğiyle o şişim şişim şişirdiği Yalın'ı eleyelimBenim şarkımı sevdin mi
Bende pek sevmemiştim bu halin daha iyiOnlar çoktan gitti şimdiki hali avatarım
@Cengo Demet Akalın elendi ya hani Nefsi Müdafaa şarkısını kullanabilir miyimhoş güzel şarkı değil iş olsun diye soruyorum
Benim şarkımda eskiydiKullandım oylarımı.
Nostaljik güzel şarkılar seçilmiş. Ah o eski şarkılar dedirtti. Geçen hafta ki oylarıma göre değişimler baya oldu. Geçen hafta ilk 4de olan iki sanatçı 10 puanı geçemedi o kadar çok iyi şarkı olduğu için.
Güzel seçimler olmuş. Başarılar herkese.
Pek güzel bir yorum bulmadım zira o şarkıyı daha iyi yorumlayanlar olduğu için.Benim şarkımda eskiydinasıl buldun acep ?
Benim şarkımı beğenmişsindir bu hafta çünkü tam sana hitap edilmiş.Kullandım oylarımı.
Nostaljik güzel şarkılar seçilmiş. Ah o eski şarkılar dedirtti. Geçen hafta ki oylarıma göre değişimler baya oldu. Geçen hafta ilk 4de olan iki sanatçı 10 puanı geçemedi o kadar çok iyi şarkı olduğu için.
Güzel seçimler olmuş. Başarılar herkese.
Aaa olmadı buPek güzel bir yorum bulmadım zira o şarkıyı daha iyi yorumlayanlar olduğu için.
Ben bilmem Whatsapp bilir.Benim şarkımı beğenmişsindir bu hafta çünkü tam sana hitap edilmiş.
Doğrudur. Orası ayrı konu.Aaa olmadı buŞarkının ilk söz yazarı ve okuyucusu Neşemdir
Çoğu hafta yüksek puan veriyorum daha ne olsun.Bir haftada çok iyi çok beğendiğim dediğini görmeden eleneceğim.
Özelimizi deşifre etmesekBen bilmem Whatsapp bilir.
Doğrudur. Orası ayrı konu.
beğenmedinmi aşk olsun yaBeyoncé ?
Beğenemedim, maalesef kötü şarkı seçmişsin.
En beğendiklerim ; Sezen Aksu,Duman,Yıldız Tilbe,Teoman,Yalın @xemrexxx @mrt-06 @S.G.A.T. @Tzira @Bully
Orta halli şarkılar ise; Manga, Sertap Erener,Mustafa Sandal, Tarkan, Gökhan Özen @Çiğdem- @Batuhan Karalar [USER=85522]@hayret bi şey @denizz19
Pek beğenemediklerim ise ; Nil, Beyonce ,MFÖ, Bengü @vadikızı @ozgur2113 @Billy Kane @yigit_00[/USER]
Ben?
Aslında o kelime yanlış ifade ediyor beğenmedim demiyelimde sıralamamda ciddi değişiklikliklere neden oluyorbeğenmedinmi aşk olsun ya
anladım tmm evet bengünün şarkıları süper yaAslında o kelime yanlış ifade ediyor beğenmedim demiyelimde sıralamamda ciddi değişiklikliklere neden oluyorsadeece puanı az gelir demem daha mantıklı olurBengünün çok iyi parçaları var umarım onları elenmeden görebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?