MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Ben bu oyunu bozarım arkadaş.

biliyorum canım bende gökhan özen hayranıyım nasıl
koruyacaksın bakım
Gökhan Özen ile Bengü birleşirse iyi işler başarabiliriz ben sana iyi oy atarım sen bana
biliyorsun senin şarkı seçimlerinde hep yardım ediyorum

Oha yok artık iyice uçtu bu.

@vadikızı gelme bu kot kafanın oyunlarına hangi müzik kulağına güzel geliyorsa ona göre oy ver.
Bully iyi niyetimi suistimal etme lütfen.

Gökhan Özen ile Bengü birleşirse iyi işler başarabiliriz ben sana iyi oy atarım sen bana

Ne iyi niyeti be kıza resmen şike teklif ediyorsun.

evet ediyorsun tşk ederim demene gerek yok ki ben gökhan özene hep yüksek puan
veriyorum😉

Ne iyi niyeti be kıza resmen şike teklif ediyorsun.
Ben şike teklif etmem sadece gözlerini açmasını sağlıyorum

evet ediyorsun tşk ederim demene gerek yok ki ben gökhan özene hep yüksek puan
veriyorum😉
Seni çok sevdiğimi unutma samimiyetini çok seviyorum Allah daha da versin puan Gökhan'a yüksek puan verdiğin için teşekkürler
bu hafta şarkım gerçekten ödüllü şarkı yani.

Helal olsun ablacım.

tüm arkadaşlara söylüyorum sevdiğim beğendiğim şarkılara
oy veriyorum dikkat ediyorum oy verirken kulağım iyidir

benim gözlerim kapalımı be 4 haftadır sana yüksek puan veriyorum ben

Sana ne onun gözlerinden kendi işine bak kot kafa

tüm arkadaşlara söylüyorum sevdiğim beğendiğim şarkılara
oy veriyorum dikkat ediyorum oy verirken kulağım iyidir

benim gözlerim kapalımı be 4 haftadır sana yüksek puan veriyorum ben
Gözlerin elbette açık gözlerine kurban olduğum ama çevremizde aç kurtlar var onlar senin Bengünü yemek için bekliyorlar

Sana ne onun gözlerinden kendi işine bak kot kafa
Onun gözü benim gözüm demek

Gözlerin elbette açık gözlerine kurban olduğum ama çevremizde aç kurtlar var onlar senin Bengünü yemek için bekliyorlar

Onun gözü benim gözüm demek
yemelerine izin vermezsin o zaman madem
korurum diyorsun koru bakalım o zaman

Genel olarak şarkılar çok güzel ve iddialıydı,ama geçen haftaki kadar puanlamada zorlanmadım açıkçası.
MaNga,Tarkan,Yalın haftanın en iyileriydi.Özellikle Dursun Zaman Göksel`in eşliğiyle çok özel bir şarkı.Hüp de benim için Tarkan`'ın en iyisi.İlk sıra tam puan için bu ikisi arasında gidip geldim.Sonda da birinde karar kıldım.3. aklımda neredeyse belliydi.Olmasa da Olur son zamanların en güzel slow`larından belki de en iyisi

Mustafa Ceceli,Sertab Erener,Duman da haftanın iyi isimleri.İyi puanlar aldılar benden.Yürek`e bir ara fena bağlanmıştım,günde onlarca kez dinliyordum

Sezen Aksu,Gökhan Özen,Neşe Karaböcek de ortalama puan aldılar.Sezen Aksu da biraz düşüş oldu bu hafta.Neşe Karaböcek de ikinci kez yarışma boyunca zirveden uzak kaldı bende

He-Man,Kavrulduk da sevdiğim şarkılar ama diger şarkılar da fazla,iyi olduğu için arkada kaldılar.
Unut Beni şarkısı Bengü`nün sevilen şarkılarından olsa da benim hiç ısınamadigim bir şarkı.MFO de aynı sebepten arkada kaldı.
Yıldız Tilbe güzel şarkıydı ama aralarında en az dinlediğim şarkıdır.O yüzden fazlasıyla arkada kaldı[emoji53]