MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta

Oylarımı kullandım. Bu yarışma ile Nil Karaibrahimgil'i ne kadar sevdiğimi tekrar görmüş oldum.

Öncelikle şarkılar çok iyi olduğu için çekişme de olacaktır son ve ilk sıralarda.Belki de 17.olarak elenen isimle 16.arasında sadece 1 puan olacak

o senden de total
bu oyunları hiç beceremez zaten şarkısı da iyi değildi
Neyse şimdi engelli engelli konuşma.
Ben beğendim aslında.

Ne güzel yorumlamış minik serçem Ağladıça'yı, haftaya kullansam mı acaba kalırsam.

Bilmediğim şarkıları youtube`dan dinleyeceğim.Hak yemeyelim.

Oylarımı kullandım ancak bu hafta şarkılar oldukça iddialı sevdiklerim bile gerilerde kalmış olabilirler şimdiden söyleyeyim.

As şarkımı aslında bu hafta belli ettim biraz ama oylama günü görmek daha mantıklı.

Hayal kırıklığı şarkım da bu hafta geçen haftadan farksız gibi.

@Billy Kane Nil ilk defa çok iyi bir puan aldı benden, bu şarkısını çok severim ama harcamışsın gibi sanki. ss
bende erken yolladigimi düşünüyorum ama üç hafta üst üste iki kisi elenecegi icin iddiali parcalari cikariyorum.

Oylarimi kullandim. 1.5 günde yetiyor, 2.5 güne ne gerek var anlamis degilim. Illa 2 gün dolacak yani. Neyse..

Ilk 4'teki sanatcilar gecen haftaya göre degismedi, siralama degismis olabilir.

Bu haftaki en büyük düsüs bende Demet Akalin oldu. 1 point'e mahrum kalan sanatcimiz da biraz olsun yükseldi, ki sevdigim tek parcasi zaten gerci ona da sevgi söylemek abarti denir. Neyse.

Oylarımı kullandım, bütün şarkılar güzeldi bir tık aşağıda olanlar geride kaldılar.

Bu hafta en beğendiklerim MaNga, Nil Karaibrahimgil, Mustafa Sandal ve Tarkan oldu, 4'ünede çok iyi puanlar verdim, @batuhankaralar @Çiğdem- @Billy Kane @Maskeli Fedai.

Benden iyi puan alanlar Sezen Aksu, Yalın, MFÖ oldu, @mrt-06 @Bully @ozgur2113.

Bengü, Teoman, Sertab Erener ve Demet Akalın ortalama puan aldılar, @vadikızı @S.G.A.T. @hayret bi şey @tolgab .

Bu hafta çok çekişmeli geçecektir, çok zorlandım düşük verdiklerim kusuruma bakmasın.

cengo açıklamasını yaptı okul var o yüzden dedi zaten

hımm düşük puan almadım senden o zaman

Oylarımı kullandım.

Ama bu hafta gerçekten de çok zordu benim için. Üst kısımlar içime sindi, ama 3-13 arasını bir türlü düzenleyemedim. Ama son hali daha iyi gibi göründü gözüme.

İyi bulduğumu söylediğim (ki herkese öyle demişimdir herhalde) şarkıların puan olarak gerilerde kaldığını görünce lütfen darılmayın, çünkü herkes çok iddialı şarkılar yollamış.

Umarım siz de bana anlayış gösterirsiniz ve değerlendirmenizi buna göre yaparsınız. Herkese bir kez daha başarılar dilerim.