MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta

Musti Araba,İsyankar`la evet finali de kazanabilir,ama asıl zor olan o şarkıları kullanmadan finale kalmak:)😉
cnm ben ilk haftadan beridir haddimi bilerek oynuyorum finalide kalırsam diyorum kalamazsam bilemem yani bakalım artık ozamana bir gelelimde ama haftaya ilk 3 için bir güçlü parça sürücem ileriye şu 2 haftayı atlatmak lazım üst üste 2 hafta daha 2 kişi elenicek 🙂🙂🙂

cnm ben ilk haftadan beridir haddimi bilerek oynuyorum finalide kalırsam diyorum kalamazsam bilemem yani bakalım artık ozamana bir gelelimde ama haftaya ilk 3 için bir güçlü parça sürücem ileriye şu 2 haftayı atlatmak lazım üst üste 2 hafta daha 2 kişi elenicek 🙂🙂🙂
Evet bu 3 hafta bayaa zor geçecek...

belki sen de elenirsin kurtuluruz:A

Aa neden kavgalılar bilmiyordum? (b)

Gerek yok benden kavga çıkmaz. .ss
teee 90 ların başında sezenin kendinden 15 yaş küçük parlak bir sevgilisi varimiş kavga etmişler parlak oğlan gitmiş bir gece yıldızla birlikte olmuş ama sezene söylememiş saftirik yıldız da dürüstlük olsun diye gidip söylemiş sezene .ss

bizim aramızı açan da adriana lima olabilir :F

teee 90 ların başında sezenin kendinden 15 yaş küçük parlak bir sevgilisi varimiş kavga etmişler parlak oğlan gitmiş bir gece yıldızla birlikte olmuş ama sezene söylememiş saftirik yıldız da dürüstlük olsun diye gidip söylemiş sezene .ss

bizim aramızı açan da adriana lima olabilir :F
Olaya bak. 😱 Sema&Eylem dizileri gibi. :F O değil de bu olayda saf olan oğlanmış asıl, sen git Sezen'den sonra Yıldız ile şey ol. .ss

Haha ne alaka be. :F

Olaya bak. 😱 Sema&Eylem dizileri gibi. :F O değil de bu olayda saf olan oğlanmış asıl, sen git Sezen'den sonra Yıldız ile şey ol. .ss

Haha ne alaka be. :F
fiziki özellikleri düşünürsek yıldız daha avantajlıydı bence o zamanlar :X

ayol 25 yıldır küs olmamız gerekiyor basit bir kadından olmasın @Çiğdem- gibi :F

fiziki özellikleri düşünürsek yıldız daha avantajlıydı bence o zamanlar :X

ayol 25 yıldır küs olmamız gerekiyor basit bir kadından olmasın @Çiğdem- gibi :F
O da doğru. Şimdi Google'den ikisinin de 90'lardaki halini tarattım, Yıldız Tilbe mumya gibi mübarek hiç mi değişmez 25 yılda. 😱 :F

Haha. :F Zaten @Çiğdem- iki erkeği birbirine düşürecek entrikacı kızlardan değil. :A Sen kızı yanlış tanımışsın. :D