- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Yok ya korktuğumdan değil ben Yeniden'i 4.hafta kullanmayı yarışma başlamadan kararlaştırmıştım, önümüzdeki haftalarda da iddialı olacağımı düşünüyorum Yalın'da hit şarkı çoksa ben napayım.
geçen hafta ilk 2 haftaya göre bir vites yükselmiştim jest oldumlanhasıl da kıvırdı tabi @destere ile takıla takıla öğrendin dimi
YouTube'da "Atiye - Kal" adlı videoyu izleyin - Atiye - Kal:Hangi şarkı?
Geçen haftaya göre çok daha iyi bir seçim olmuş.YouTube'da "Atiye - Kal" adlı videoyu izleyin - Atiye - Kal:Kal
Çok iddialı bir parça, Beyonce'nin en sevdiğim şarkıları arasında. Ben olsam daha ileri haftalara saklardım onu.
Listeye bile koymamış @yigit_00 . O yüzden bu şarkıyı bu hafta kullanabilir benceÇok iddialı bir parça, Beyonce'nin en sevdiğim şarkıları arasında. Ben olsam daha ileri haftalara saklardım onu.
7/11 şarkısı 5-6 ay öncenin şarkısı. Ben şahsen çok seviyorum ama forumda sevilmez gibi haklısın.
Ben ilk sezonda Kenan Doğulu ile ilk 3'e sadece 1 kez girebilmiştim, ilk 5'e de 2-3 kez. Sen de bu hafta ilk 5'te olursun bence.İlk 3 görmeden elenmek istemiyorum
5. olmuştum, Şebnem Ferah ve Barış Manço gibi iddialı isimleri bile geride bırakarak.İnşallah.Sen kaçıncı olmuştun?
yeni albümün slowları da çok iyi yaprak dökümü ve hilal özellikleVee benim şarkımm yavaşlayalım dedim gelen seni soruyora karar kıldım
@OzaN @Bully @denizz19 @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @mrt-06 @sokak sanati
@yatutarsa @EFE UYSAL @Çiğdem- @Cengo @Harunnn60 @tolgab @Maskeli Fedai
@Prncss..@S.G.A.T. @Tzira @gözlemci @xemrexxx @Yiğitt @yigit_00 @Reytinger
Bengü'nün en sevdiğim slow şarkısı olabilir.Vee benim şarkımm yavaşlayalım dedim gelen seni soruyora karar kıldım
@OzaN @Bully @denizz19 @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @mrt-06 @sokak sanati
@yatutarsa @EFE UYSAL @Çiğdem- @Cengo @Harunnn60 @tolgab @Maskeli Fedai
@Prncss..@S.G.A.T. @Tzira @gözlemci @xemrexxx @Yiğitt @yigit_00 @Reytinger
araba parçasıyla tarkan bile baş edemez cnm dudu rakip olabilir sadece ama onunda şansı çok yüksek değil benim arabamla sadece @Bully un zalimi baş edebilir senin kıcına tekmeyi atarız biz tabi finale kalırsak kalamazsak yok@Çiğdem- Mustafayi abartma yav yok en iyi bilmem ne.Tarkan her turlu gömer finalde
finale kalırmıyız kalmazmıyız bilmiyorum bende elenebilirim sende ama finale kalırsam kazanan ben olurum elimdeki koz kimsede yok gibi birşey ama kalırmıyız kalamazmıyız ona bakıcaz işte 🙂🙂🙂@Çiğdem- Mustafa ilk 5 i göremeden elenecektabi gönlüm finalde eze eze yenmek )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?