MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

Sonuçları bugün öğrenebilseydik iyiydi, yarın akşam vizem var, maalesef sonuçlar açıklanırken burada olamayacağım.

Cumartesi gecesi oylama başladı. Nerdeyse 2 günlük bir süreç var. Şu saate kadar niye oylanmaz şarkılar anlamıyorum.
20-30 dk ayırmak zor olmasa gerek.

ayoll para dağıtmaktan saçını bile kesemiyordun ağaç gibi olmuştun hahaha

neyseki yarışmayı kazandında yarışma parasıyla traş olup bir kırafat takabildin boynuna
Kırafat değil o cahil kız kravat

Çok meşgul insanlar

@Bully ben de yarına kalsın istemezdim ve bence 20 dakika ayırılabilir bir zaman.Ayrıca çok da zor bir şey değil.Sadece müzik dinleyeceksin

Kırafat değil o cahil kız kravat

Çok meşgul insanlar
Meşgul insanın forumda işi ne

Yani ben foruma hiç giremeyecek olsam bile napar eder şu oylamayı yapar forumdan çıkarım. 20 dk ya ayır bi zahmet

@Bully ben de yarına kalsın istemezdim ve bence 20 dakika ayırılabilir bir zaman.Ayrıca çok da zor bir şey değil.Sadece müzik dinleyeceksin
Oylarını geç yollayanları yarışmadan erkenden yollamak lazım.

2.sezonda programın reytingleri düşecek bence çünkü Sıla yok
Hele inşallah 3.sezona girmeyi düşünmez Cengo çünkü şuan aldığı 12 reytingi 3.sezonda 5'e düşer

2.sezonda programın reytingleri düşecek bence çünkü Sıla yok
Hele inşallah 3.sezona girmeyi düşünmez Cengo çünkü şuan aldığı 12 reytingi 3.sezonda 5'e düşer
Konuyu niye Sıla'ya bağladın bilmiyorum ama aksine artacak gibi reytingler tezin saçma gibi.

beni sinir eden şey geç oy kullananlar forumda aktifliği genelde bozulmuyor ben görüyorum saatlerini forumda aktif şekilde kullanıyorlar ayoll 2 dakikada şu müziklere bakı ver 😵😵😵

beni sinir eden şey geç oy kullananlar forumda aktifliği genelde bozulmuyor ben görüyorum saatlerini forumda aktif şekilde kullanıyorlar ayoll 2 dakikada şu müziklere bakı ver 😵😵😵
Dediğim gibi oylarını sürekli geç kullananları tespit edip yarışmadan bir an önce yollamak lazım yoksa ben çok sinir olurum daha.

Reytingler artabilir ama programın kalitesi düştü yani malum Sıla yok
Ok.

Reytingler artabilir ama programın kalitesi düştü yani malum Sıla yok
ayolll asıll ilk hafta senin sılan yüzünden kalitesi düşük başlıyor çünkü konuklar arasında sıla var kurtulamadık şu kadından 😛😛😛
haftadan itibaren kalitemiz artar cnm

@dizimedya iki saattir forumdasın.Peki hiç konuya bakmayı düşündün mü? Ya da bakmayacaksan niye başvuru yaptın?