Ben eleneceğim büyük ihtimalle, rezalet gidiyorum. Şimdiden güle güle, yarışmak güzeldi...PUAN DURUMUNDAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM SİZCE İLK VE SON 3 KİMLERDEN OLUŞUYOR?
Ben eleneceğim büyük ihtimalle, rezalet gidiyorum. Şimdiden güle güle, yarışmak güzeldi...PUAN DURUMUNDAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM SİZCE İLK VE SON 3 KİMLERDEN OLUŞUYOR?
Barış Akarsu, Sıla ve Şebnem Ferah diye düşünüyorumPUAN DURUMUNDAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM SİZCE İLK VE SON 3 KİMLERDEN OLUŞUYOR?
Sonuçlar tamamlanmadan hiçbir şey belli değil üzülme..Ben eleneceğim büyük ihtimalle, rezalet gidiyorum. Şimdiden güle güle, yarışmak güzeldi...
ben son 3 te olabilirimPUAN DURUMUNDAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM SİZCE İLK VE SON 3 KİMLERDEN OLUŞUYOR?
Ilk sirada Baris Akarsu olabilir, son sirada ise Mabel Matiz olabilir.PUAN DURUMUNDAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM SİZCE İLK VE SON 3 KİMLERDEN OLUŞUYOR?
Ben 5 verdim ya nereye 2 puan oluyorSonuncu sırada olduğum ortada 2 puan rekorunu kırdım 9.senfoni 2 puan
Elenmesem yeter en azından. Moralim çok bozuldu şimdi...71 ile iyi gidiyor denebilir.
Beni şaşırtan Kenan Doğulu tabisi.
Elenmesem yeter en azından...
kaç kişi kaldı oy açıklanmayanArkadaşlar yemek yiyip hemen geliyorum.
Kim hesapladı bunusondayım offff
1.Barış Akarsu-135
2.Sıla-108
3.Barış Manço-93
4.Gülşen-92
5.Şebnem Ferah-91
6.Ahmet Kaya-85
7.Pitbull-84
8.Hande Yener-78
9.Katy Perry-73
10.Rihanna-71
11.Hadise-60
12.Kenan Doğulu-57
12.David Guetta-57
14.Mabel Matiz-56
15.Beethoven-51
16.Avril Lavigne-41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?