sokak sanati Emekli Katılım 23 Şubat 2013 Mesajlar 86,522 Reaksiyon puanı 58,360 Puanı 1,061 25 Aralık 2014 #461 [HASHTAG]#cigdemjuriolsun[/HASHTAG]
H Harunnn60 Emekli Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 49,566 Reaksiyon puanı 45,122 Puanı 1,061 Konum İstanbul 25 Aralık 2014 #462 [HASHTAG]#cigdemjuriolsun[/HASHTAG]
Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,819 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 25 Aralık 2014 #463 Harunnn60' Alıntı: neyse takma kafana bu kadar [HASHTAG]#cigdemjuriolsun[/HASHTAG] Genişletmek için tıkla ... sokak sanati' Alıntı: Kız ne ara düşündün bu kadar şeyi. Bence kimse kötü niyetli değil. Seçimin riskti zaten bunu sende biliyorsun. Genişletmek için tıkla ... şu şarkıyı bir dinlermisiniz siz avrilin nasıl bir şarkıcı olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz galiba bir dinleyinde öyle konuşun
Harunnn60' Alıntı: neyse takma kafana bu kadar [HASHTAG]#cigdemjuriolsun[/HASHTAG] Genişletmek için tıkla ... sokak sanati' Alıntı: Kız ne ara düşündün bu kadar şeyi. Bence kimse kötü niyetli değil. Seçimin riskti zaten bunu sende biliyorsun. Genişletmek için tıkla ... şu şarkıyı bir dinlermisiniz siz avrilin nasıl bir şarkıcı olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz galiba bir dinleyinde öyle konuşun
sokak sanati Emekli Katılım 23 Şubat 2013 Mesajlar 86,522 Reaksiyon puanı 58,360 Puanı 1,061 25 Aralık 2014 #464 Çiğdem-' Alıntı: şu şarkıyı bir dinlermisiniz siz avrilin nasıl bir şarkıcı olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz galiba bir dinleyinde öyle konuşun Genişletmek için tıkla ... Avril'i biliyorum ben ama sen bu şarkıyla çıkmadın ki.
Çiğdem-' Alıntı: şu şarkıyı bir dinlermisiniz siz avrilin nasıl bir şarkıcı olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz galiba bir dinleyinde öyle konuşun Genişletmek için tıkla ... Avril'i biliyorum ben ama sen bu şarkıyla çıkmadın ki.
H Harunnn60 Emekli Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 49,566 Reaksiyon puanı 45,122 Puanı 1,061 Konum İstanbul 25 Aralık 2014 #465 Çiğdem-' Alıntı: şu şarkıyı bir dinlermisiniz siz avrilin nasıl bir şarkıcı olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz galiba bir dinleyinde öyle konuşun Genişletmek için tıkla ... çiğdem buradaki yarışan her şarkıcı çok iyi zaten bu tür konulara girmene gerek yok bence , senin şarkı seçimin riskliydi ve bunuda kendin söylemiştin hem sen bu şarkıyla çıkmadın ki
Çiğdem-' Alıntı: şu şarkıyı bir dinlermisiniz siz avrilin nasıl bir şarkıcı olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz galiba bir dinleyinde öyle konuşun Genişletmek için tıkla ... çiğdem buradaki yarışan her şarkıcı çok iyi zaten bu tür konulara girmene gerek yok bence , senin şarkı seçimin riskliydi ve bunuda kendin söylemiştin hem sen bu şarkıyla çıkmadın ki
Y Yakamoz-Asi Süper Emekli Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 54,395 Reaksiyon puanı 37,743 Puanı 1,061 25 Aralık 2014 #466 Oylama gerçekleşti, herkes oyunu kullandı. Düello gerçekleşti, sonuç olarak bir kişi elenecekti ve elendi. Zevkler tartışılmaz. Kimin dinleyip dinlemediğini veya neye göre oy verdiğini Allah bilir. Doğru olan şarkıya göre oy vermek tabi ki. Daha fazla birbirinizi suçlamadan ve gönül kırmadan konuyu kilitliyorum. Yarışma devam ediyor. Önümüze bakalım..
Oylama gerçekleşti, herkes oyunu kullandı. Düello gerçekleşti, sonuç olarak bir kişi elenecekti ve elendi. Zevkler tartışılmaz. Kimin dinleyip dinlemediğini veya neye göre oy verdiğini Allah bilir. Doğru olan şarkıya göre oy vermek tabi ki. Daha fazla birbirinizi suçlamadan ve gönül kırmadan konuyu kilitliyorum. Yarışma devam ediyor. Önümüze bakalım..