Bence de. Yani yarismayla ilgili olanlar sadece.
Bence de. Yani yarismayla ilgili olanlar sadece.
ozaman onalrdanda dinlemeyen olmus allah aşkına cnm bukadar kötü parçanın içinden benim bu şarkım sonuncu olması bilmiyorum yanı neyse artık konuşmucamYalnız 1 jüriden 1 bir jüriden 2 aldın
AynenTeşekkür ederim. oyumu kullandım
Bu arada sadece anketlerde oy kullanma hakkım var değil mi? Yani düellolar hariç oy kullanamıyorum?
hiç şaka kaldırıcak durumda değilim cnm bu şarkının diğer şarkıların içinden sonuncu çıkması adaletsizlikten başka birşey değildir ben eminim 4-5 kişi dısında şarkımı dinleyen bile olmamış
Ankette de oy kullanırsan süper olur.İlk oylamada tüm şarkıları tam anlamıyla dinleyememiştim ama şuan iki şarkıyı da bir daha dinledim ve Avril kalsın diyorum ben. Beethoven elensin. Çiğdem kalmalı.
Burası survivor elbette biri elenecek ben taktiksel oynuyorum oy verirken yargılanacaksak kullanmayalım yani. Ben de sana sorarım o zaman Sıla bu listede en kötüsü mü diye?@denizz19 sence gerçekten koskaca 9.senfoni en kötüsü mü?
Hayır alakası yok. Ben açıklamamı yaptım en başta şarkıları net anlamda dinlememiştim ama şimdi dinlediğimde Avril olması gerektiğine karar verdim olay budur.Anladım. Göze göz dişe diş yani. Müzikten çok kullanılan kişi, ilerleyen haftalarda bu politika izlenecek gibi birçok kişi tarafından. Ne diyelim karar sizin.
Yukarıda olması gereken başka kişiler de vardı...Bence sonuçlar o kadar kötü değil ama David Guetta daha da yukarıda olmalıydı.
neyse sakin ol hala sanşın varhiç şaka kaldırıcak durumda değilim cnm bu şarkının diğer şarkıların içinden sonuncu çıkması adaletsizlikten başka birşey değildir ben eminim 4-5 kişi dısında şarkımı dinleyen bile olmamış
ben 1 yıldır bu forumdayım üyelerin bukadar içten pazarlıkçı olduğunu şuan öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?