Ama boyle mi konustuk biz hani kirilmak yoktu.Bana destek vermeyen, özellikle de 1-2 puan vererek destek olan herkese teşekkürler. Gerçekten moralim çok iyi şu anda...
Kırılmadım, ama bu kadar da az beklemiyordum. Özellikle ismi lazım olmayan, gereksiz bir kişinin şarkıma hemen "saçma" demesi beni çok üzdü açıkçası...Ama boyle mi konustuk biz hani kirilmak yoktu.
Eklendi.Gerçekçi bakarsak düellodan çıkma ihtimalim zayıf çünkü en çok 1 puanı ben aldım, yine de eğer iki müziği de youtube videosu eklenirse konuya, daha sağlıklı bir oylama olur?
Bosver bence, elenmedin ya ona bak.Kırılmadım, ama bu kadar da az beklemiyordum. Özellikle ismi lazım olmayan, gereksiz bir kişinin şarkıma hemen "saçma" demesi beni çok üzdü açıkçası...
Ama gelecek hafta kesin eleneceğim gibi, belki de bu yarışmada olmamam daha hayırlı olur...Bosver bence, elenmedin ya ona bak.
Yalnız 1 jüriden 1 bir jüriden 2 aldınben şuan şarkımın dinlenip dinlenmediğini bile sorguluyorum
sadece juri üyeleri olsun derken bunu kast etmiştim
şarkımı çoğu kişi bence dinlemedi bile 🙄🙄🙄
Boyle konusma, hicbir sey belli olmaz.Ama gelecek hafta kesin eleneceğim gibi, belki de bu yarışmada olmamam daha hayırlı olur...