MusicSurvivor 1.Hafta Sonuçları ve Düello

Hangisinin şarkısını daha çok seviyorsun?

• Avril Lavigne 'Sk8er Boi'

• Ludwig van Beethoven '9.Senfoni'

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ay @Çiğdem- gidiyor galiba :F @destere koş teselli et kızcağızı :F
hiç şaka kaldırıcak durumda değilim cnm bu şarkının diğer şarkıların içinden sonuncu çıkması adaletsizlikten başka birşey değildir ben eminim 4-5 kişi dısında şarkımı dinleyen bile olmamış
ben 1 yıldır bu forumdayım üyelerin bukadar içten pazarlıkçı olduğunu şuan öğreniyorum

İlk oylamada tüm şarkıları tam anlamıyla dinleyememiştim ama şuan iki şarkıyı da bir daha dinledim ve Avril kalsın diyorum ben. Beethoven elensin. Çiğdem kalmalı. :A

İlk oylamada tüm şarkıları tam anlamıyla dinleyememiştim ama şuan iki şarkıyı da bir daha dinledim ve Avril kalsın diyorum ben. Beethoven elensin. Çiğdem kalmalı. :A
Ankette de oy kullanırsan süper olur.

OYLAMA BAŞA BAŞ.OY KULLANMASI GEREKEN SON 8 KİŞİ

Anladım. Göze göz dişe diş yani. Müzikten çok kullanılan kişi, ilerleyen haftalarda bu politika izlenecek gibi birçok kişi tarafından. Ne diyelim karar sizin. :)
Hayır alakası yok. Ben açıklamamı yaptım en başta şarkıları net anlamda dinlememiştim ama şimdi dinlediğimde Avril olması gerektiğine karar verdim olay budur. :)

Bence sonuçlar o kadar kötü değil ama David Guetta daha da yukarıda olmalıydı.

hiç şaka kaldırıcak durumda değilim cnm bu şarkının diğer şarkıların içinden sonuncu çıkması adaletsizlikten başka birşey değildir ben eminim 4-5 kişi dısında şarkımı dinleyen bile olmamış
ben 1 yıldır bu forumdayım üyelerin bukadar içten pazarlıkçı olduğunu şuan öğreniyorum
neyse sakin ol hala sanşın var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...