Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

İnşallah o rahatlık 2 buçuk saat sonra hüsran ve hayal kırıklığına dönüşmüş olur
hhahah aa çocuk artık son sırada olmaya alıstı tam aksine ilk 5 de kendini görünce şaşırıyor ayoll
@MasacRE-

@Bully Geçen haftaki şarkıyla elenmediysen hiç elenmezsin bence.

Sıcak'ı koyarsan göbeğine rağmen @Çiğdem- @Dosi @vadikızı sana yüksek puanlar verebilir
Klipteki kız da tam @destere lik.
3 hafta içinde gelecek, belki de haftaya gelir

Çiğdem ve destere'lik bir klip olduğu doğru, Dosi ve vadikızı'nın hoşlanacaklarını sanmıyorum

Ben kendi oyuma birşey demicem şimdi şarkıyı pek sevdiğimi söylenemez ama @Dosi zeynebim o şarkıya yüksek vermez
onu derim işte
Bunu Bir Güzellik Yap gibi bir şarkıyla yarışan biri mi söylüyor. ss

@Bully Geçen haftaki şarkıyla elenmediysen hiç elenmezsin bence.

Sıcak'ı koyarsan göbeğine rağmen @Çiğdem- @Dosi @vadikızı sana yüksek puanlar verebilir
Klipteki kız da tam @destere lik.
hhahah hayranların gelmeye basladı @MasacRE- efe geldi @sokak sanati da eli kulağındadır

sıcak şarkısı yaz ayının geldiği şu günlerde harika gider ayoll

Ne varmış şarkımda gayet güzel oylar aldım ben
yayınlandığı zmanda şarkıyı pek sevememiştim kliple alakası yok
@Dosi zeynep içinde onun müzik tarzını biliyorum ondan dedim oda gelince diyecektir sana

hhahah hayranların gelmeye basladı @MasacRE- efe geldi @sokak sanati da eli kulağındadır

sıcak şarkısı yaz ayının geldiği şu günlerde harika gider ayoll
Ne kadar gıcık bir insan olduğu belli işte ordan belli işte, destekleyeni yok sürekli anti toplamış

Kız elenmedim demek, Sıcak'ı beklemeye başladığına göre

Bir Güzellik Yap da Sıcak gibi cinsel içerikli bir şarkı onu kastetmiştim, yoksa ikisi de güzel

hhahah elenmezsen tabi daha topladığım 3-4 oy var

Biliyorum Valla şöyle benim Murat dalkılıç sevdiğimi hayranlığmı biliyosun kaan bir güzellik yap şarkısı çıktığı zamanlardada şarkıyı pek dinlemedim ben muratın bu tarz şarkılarını ben pek sevmem pekde dinlemem forum sever diye düşünerek yarıştım şarkı ile

O şarkı sana tek final puanını aldırdı işte, belki de sonuncusu olacak