Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

Son 4 baya yakınmış

Berbat bir coverdı, son haftalara geldik, bu ne

Geçen haftadan sonra benim sevdiğim bir şarkıyla gelmişsin, özüne dönen sen oldun
Neyse kurtardık yine bundan sonraki şarkılarım efsane artık hiçbirini beğenmeme şansınız yok

Efsane diyosunda haftaya kaza yaşayıp gidersen dilimden kimse kurtaramaz
Gidersem o sizin zevksizliğiniz olur
Sen de gelecek haftadan itibaren kulağınla dinlersen şarkıları artık 1 puan 1 puan verip durmazsın diye umuyorum

Abi neredeyse hiç 1 puan almadım ki nasıl eleniyorum ben? Bundan daha kötü puanlar görmüştüm hiç mantıklı gelmiyor bana.

ördeği tavaya atmışız sonuçlar bir harika

@batuhankaralar bağlar elenmene çok üzüldüm yani nasıl desem son haftalar ördeğe bir sempati ile bakmaya başlamıştım erken bir veda oldu bu
)

Abi neredeyse hiç 1 puan almadım ki nasıl eleniyorum ben? Bundan daha kötü puanlar görmüştüm hiç mantıklı gelmiyor bana.
çok kıyasıya bir yarış oldu rakibinde öyle zayıf değildi rafet ile yarışma boyunca elenme yarışında bulundun zaten 3 puan önde kapattı önünde

2li eleme yok yarışmada boş lakırdı yapma tek tesellin
Ben 2li eleme falan anlamam yarışmanın başında şutladık seni işte ama ben hala devam ediyorum öyle ya da böyle
Ha bu arada bu hafta ikili eleme olsaydı bile ben değil Rafet elenecekti onu da belirteyim

şu oyların muhteşemliğine bak @MasacRE- tek atışta bir kaç kuş birden indirmişiz

Ben 2li eleme falan anlamam yarışmanın başında şutladık seni işte ama ben hala devam ediyorum öyle ya da böyle
Ha bu arada bu hafta ikili eleme olsaydı bile ben değil Rafet elenecekti onu da belirteyim
En ballı sezona geldiğin kıymetini bil bende ilk kez erken elendim hayrını gör neyseki ben seçerimde finale çıktım tek tesellim