Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

@EFE UYSAL OYLARI
1)Feridun Düzağaç - Unutama Beni
2)Murat Dalkılıç - La Fontaine
3)Zeki Müren - Dudaklarında Arzu
4)Mehmet Erdem - Gibi Gibi
5)Erkin Koray - Tek Başımıza
6)Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum
7)Ferhat Göçer - Git
8)Mirkelam - Unutulmaz
9)Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş

Belliydi zaten, şaşırılacak bir şey yok. Neyse @EFE UYSAL dan intikamımızı ben seçerim'de alırız sıkıntı yok

Biz demişken bugün Flash'ı izledim Barry hız tarafına geçti orda herkes bizli konuşuyordu her yerde taklit ediliyorum gavurlar bile taklit ediyor.
ooo 16.bölümü izledin demek son bölümleri beğeniyorsun değilmi 18 ve 19 zaten süper

Düşük oylar gelmeye başladı. .ss

ooo 16.bölümü izledin demek son bölümleri beğeniyorsun değilmi 18 ve 19 zaten süper
Dizi muhteşem gidiyor gerçekten sanki 14. bölümle birlikte dizinin senaristleri değişti gibi.

@EFE UYSAL muhteşemsin kanka çok teşekkürler

1 puanın da çok isabetli yere gitmiş helal olsun

Biz demişken bugün Flash'ı izledim Barry hız tarafına geçti orda herkes bizli konuşuyordu her yerde taklit ediliyorum gavurlar bile taklit ediyor.
işte seni ergenik ve uyduruk CW dizilerinde taklit ederler ''gerçek biz'' ise taklit edilemez

Sevgili juri başkanımız @sokak sanati oyları
Ferhat - 2 (Umarım Göçer. İlk kez durdum. Sezen'in git diye bi şarkısı vardı onun coverı sandım. Kötü bi şarkı çıktı yine.
)
Feridun - 5 (Bu ne biçim yorum allah aşkına. Şarkı efsane olmasa puan 2 yani. Kelimeleri resmen öldürmüş. Bir yerde oluyam falan dedi. 9. Saniyede sanırım. Olmamış.
)
Emre - 7 (İyiydi ama gönül artık mükemmeller istiyor)
Erkin - 7 (Ya sen recap seçme yaa. Valla. Batırmışsın kırdım 2 puanını.
)
Zeki Müren - 8 (Türkan ve Kadir 1 puan fazlalaştırdı sanırım yoksa Göksel'in yorumundan 2 puan düşük bi yorumdu.
)
Murat - 8
Rafet El Roman - 8
Mehmet Erdem - 9 (Efsane şarkı efsane yorum. Hakkı final puanı.
)
Mirkelam - 9 (Haftanın En iyi sürprizi oldu. Çok güzel şarkıymış.)

Çok teşekkürler.
@sokak sanati

Aşağaladığın kanaldan 4 dizi izliyorsun; The 100, Reing, demin konuda etiketlediğin dizi, Jane Virgin.
işte zaten reign le the 100 kurtarıyor kanalın düşük seviyesini ; the 100 de losttaki amcayla abby var ; reign de catherine ve elizabeth teyzlerim var
ayrıca virgini izlemiyorum ama @OzaN la @Tolstoyevski nin overrated dizilerine verilen golden globe ödülünü aldıysa o da CW kalitesinin üstüdür

Aşağaladığın kanaldan 4 dizi izliyorsun; The 100, Reing, demin konuda etiketlediğin dizi, Jane Virgin.
işte seni ergenik ve uyduruk CW dizilerinde taklit ederler ''gerçek biz'' ise taklit edilemez
ayy işte fantastik dısında 3-4 cw i lekeleyen dizi var @xemrexxx de onları izliyor

@mrt-06 17.bölüm sevgililer gününede biraz hitaben süpergl ile yapıldı değişik bir bölüm yinede beğeneblirsin sonra 18 19 geliyor zaten özelikle 19.bölümün sonunda baya şaşırıcaksın