Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

@EFE UYSAL OYLARI
1)Feridun Düzağaç - Unutama Beni
2)Murat Dalkılıç - La Fontaine
3)Zeki Müren - Dudaklarında Arzu
4)Mehmet Erdem - Gibi Gibi
5)Erkin Koray - Tek Başımıza
6)Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum
7)Ferhat Göçer - Git
8)Mirkelam - Unutulmaz
9)Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş

hqdefault.jpg
Biz demişken bugün Flash'ı izledim Barry hız tarafına geçti orda herkes bizli konuşuyordu her yerde taklit ediliyorum gavurlar bile taklit ediyor. :F

@EFE UYSAL OYLARI
7)Ferhat Göçer - Git
8)Mirkelam - Unutulmaz

Belliydi zaten, şaşırılacak bir şey yok. Neyse @EFE UYSAL dan intikamımızı ben seçerim'de alırız sıkıntı yok :A

Biz demişken bugün Flash'ı izledim Barry hız tarafına geçti orda herkes bizli konuşuyordu her yerde taklit ediliyorum gavurlar bile taklit ediyor. :F
ooo 16.bölümü izledin demek son bölümleri beğeniyorsun değilmi 18 ve 19 zaten süper
:Z:Z:Z

@EFE UYSAL OYLARI
7)Ferhat Göçer - Git
8)Mirkelam - Unutulmaz
Düşük oylar gelmeye başladı. .ss

ooo 16.bölümü izledin demek son bölümleri beğeniyorsun değilmi 18 ve 19 zaten süper
:Z:Z:Z
Dizi muhteşem gidiyor gerçekten sanki 14. bölümle birlikte dizinin senaristleri değişti gibi. :F

@EFE UYSAL muhteşemsin kanka çok teşekkürler :Z

1 puanın da çok isabetli yere gitmiş helal olsun :A

Sevgili juri başkanımız @sokak sanati oyları
Ferhat - 2 (Umarım Göçer. İlk kez durdum. Sezen'in git diye bi şarkısı vardı onun coverı sandım. Kötü bi şarkı çıktı yine.:))
Feridun - 5 (Bu ne biçim yorum allah aşkına. Şarkı efsane olmasa puan 2 yani. Kelimeleri resmen öldürmüş. Bir yerde oluyam falan dedi. 9. Saniyede sanırım. Olmamış.:( )
Emre - 7 (İyiydi ama gönül artık mükemmeller istiyor)
Erkin - 7 (Ya sen recap seçme yaa. Valla. Batırmışsın kırdım 2 puanını.:( )
Zeki Müren - 8 (Türkan ve Kadir 1 puan fazlalaştırdı sanırım yoksa Göksel'in yorumundan 2 puan düşük bi yorumdu.:))
Murat - 8
Rafet El Roman - 8
Mehmet Erdem - 9 (Efsane şarkı efsane yorum. Hakkı final puanı.:Z )
Mirkelam - 9 (Haftanın En iyi sürprizi oldu. Çok güzel şarkıymış.)

Sevgili juri başkanımız @sokak sanati oyları
Ferhat - 2 (Umarım Göçer. İlk kez durdum. Sezen'in git diye bi şarkısı vardı onun coverı sandım. Kötü bi şarkı çıktı yine.:))
Feridun - 5 (Bu ne biçim yorum allah aşkına. Şarkı efsane olmasa puan 2 yani. Kelimeleri resmen öldürmüş. Bir yerde oluyam falan dedi. 9. Saniyede sanırım. Olmamış.:( )
Emre - 7 (İyiydi ama gönül artık mükemmeller istiyor)
Erkin - 7 (Ya sen recap seçme yaa. Valla. Batırmışsın kırdım 2 puanını.:( )
Zeki Müren - 8 (Türkan ve Kadir 1 puan fazlalaştırdı sanırım yoksa Göksel'in yorumundan 2 puan düşük bi yorumdu.:))
Murat - 8
Rafet El Roman - 8
Mehmet Erdem - 9 (Efsane şarkı efsane yorum. Hakkı final puanı.:Z )
Mirkelam - 9 (Haftanın En iyi sürprizi oldu. Çok güzel şarkıymış.)
Çok teşekkürler. :D @sokak sanati

Aşağaladığın kanaldan 4 dizi izliyorsun; The 100, Reing, demin konuda etiketlediğin dizi, Jane Virgin. :A
işte zaten reign le the 100 kurtarıyor kanalın düşük seviyesini ; the 100 de losttaki amcayla abby var ; reign de catherine ve elizabeth teyzlerim var:A ayrıca virgini izlemiyorum ama @OzaN la @Tolstoyevski nin overrated dizilerine verilen golden globe ödülünü aldıysa o da CW kalitesinin üstüdür:A

Aşağaladığın kanaldan 4 dizi izliyorsun; The 100, Reing, demin konuda etiketlediğin dizi, Jane Virgin. :A
işte seni ergenik ve uyduruk CW dizilerinde taklit ederler ''gerçek biz'' ise taklit edilemez:A
ayy işte fantastik dısında 3-4 cw i lekeleyen dizi var @xemrexxx de onları izliyor :A

@mrt-06 17.bölüm sevgililer gününede biraz hitaben süpergl ile yapıldı değişik bir bölüm yinede beğeneblirsin sonra 18 19 geliyor zaten özelikle 19.bölümün sonunda baya şaşırıcaksın :A :A :A