Etiketle, izlerim biEcünnü dövüşüne bakıyorum
Bu çarşamba kavga edecekler Ertuğrul ileO Sahneyi paylaşırım izlersin
Ama yarihi diziler bana çok sıkıcı geliyor ya.. Nedense ilgimi çekmiyorlar
Etiketle, izlerim biEcünnü dövüşüne bakıyorum
Bu çarşamba kavga edecekler Ertuğrul ileO Sahneyi paylaşırım izlersin
Ertuğrulumun güzelce bir dövmesini izle senin herifini yinede kaçırma ayollEtiketle, izlerim bi
Ama yarihi diziler bana çok sıkıcı geliyor ya.. Nedense ilgimi çekmiyorlar
Birde Ertuğrul'cusun yani, senden soğumaya başladımErtuğrulumun güzelce bir dövmesini izle senin herifini yinede kaçırma ayoll
Senin herifte bizde oynuyor artık sende ErtuğrulcusunBirde Ertuğrul'cusun yani, senden soğumaya başladım
Hangi ara benim herif oldu oSenin herifte bizde oynuyor artık sende Ertuğrulcusun
Aaa hadi ben kaçıyorum cnm cicili bicili rüyalar sanaHangi ara benim herif oldu o
İyi geceler, tatlı rüyalarAaa hadi ben kaçıyorum cnm cicili bicili rüyalar sana
Rahatlık ve huzur bir yerden sonra tatmin etmiyor demekkiBu aldatmalar bitmiyor
Ünlü dünyasında bunlar çok oluyor murat aslıyı aldattı haberinden sonra şimdide öncesinde murat aldatıldığı konuşuluyor çok karmaşaRahatlık ve huzur bir yerden sonra tatmin etmiyor demekki
Reklam iyisi kötüsü olmaz mantığında gidipte 4 sene sonraki olayı tekrardan gün yüzüne çıkarmış olabilirler.Ünlü dünyasında bunlar çok oluyor murat aslıyı aldattı haberinden sonra şimdide öncesinde murat aldatıldığı konuşuluyor çok karmaşa
Haklısın bu açıdan olaya bakmışlardırReklam iyisi kötüsü olmaz mantığında gidipte 4 sene sonraki olayı tekrardan gün yüzüne çıkarmış olabilirler.
Artık normal geliyor herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?