Murat Ünalmış'tan Takipçisine: "Ne Varmış Hanımefendi?"

Demircimin Züleyhaya bi türlü kavuşamaması gibi:( Sevmiyor bir türlü kadın :bağır:

Huğ'muş ok:A Diyorum Ğ kadar gereksiz bir harf yok türkçede :A @Çiğdem

HUU daha iyi:A Söylerken ğ belli bile olmuyor:A

Züleyha baktı soyu tükenecek bu adamla tabi birlikte olmaz:A

• İlginç
Reactions: Forumdash
Züleyha da pek doğurgan biri sanki :F Buldu zengin kapıyı işte:T: Aynı @serhatt

Irgat değiller mi işte:A "Huu bana bak, huu şunu yap " İsimlerini mi aklında tutcaklar :A Huu (ırgatlar) :A

Erkekte Hayır yok Züleyha ile ilgisi yok. Kim bilir o kız kimin çocuğu. Züleyha alıştı tabi başkasından çocuk yapıp ban bu senin demeye:A

• İlginç
Reactions: Forumdash
Erkekte Hayır yok Züleyha ile ilgisi yok. Kim bilir o kız kimin çocuğu. Züleyha alıştı tabi başkasından çocuk yapıp ban bu senin demeye:A
Züleyha'ya laf mı ettin sen😱 Kadın düşmanısın resmen utandım senin adına:A:( @Ahmed ne diyor bu :( Bişeyler de şuna zülüşüne laf ediyor.

çok güzel yerden geldim:A

Züleyha'ya laf mı ettin sen😱 Kadın düşmanısın resmen utandım senin adına:A:( @Ahmed ne diyor bu :( Bişeyler de şuna zülüşüne laf ediyor.

çok güzel yerden geldim:A

Yapmadığı şey sanki. Kim bilir kimin çocuğu. Demir'in boynuzları eskidiyse, başkasından peydahlayıp cilalamak istemiştir:A

@Ahmed bi şey yapamaz. Yaparsa böyle saldırırım:A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed and Forumdash
@sokak sanati canım kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım bilirsin :A
Hadsiz sen kim oluyirsun Prinsess Züloş'a laf ediyorsun. :Z :Z
@sokak sanati cevabını aldın dimi:A
tenor.gif

Züleyha dediğin kadın, başkasından çocuklar yapıp zengin kocaya kakalayan basitliktir. Layığını bulmuşsun:A
Ayol anası da kocası da biliyor herşeyi. Ama bunu kabul eden onlar. Suçu Züloş'umda arama. :Z
Queen Hünkar bu dizinin Firdevsi. Herşey onun yanlış yönlendirmrleri ile b.k oldu ve şu an düzeltemiyor. :A