Demircimin Züleyhaya bi türlü kavuşamaması gibi Sevmiyor bir türlü kadın
Huğ'muş ok Diyorum Ğ kadar gereksiz bir harf yok türkçede @Çiğdem
HUU daha iyi Söylerken ğ belli bile olmuyor
Züleyha baktı soyu tükenecek bu adamla tabi birlikte olmaz
Demircimin Züleyhaya bi türlü kavuşamaması gibi Sevmiyor bir türlü kadın
Huu ne be, birine sesleniyor gibi .ssDemircimin Züleyhaya bi türlü kavuşamaması gibi Sevmiyor bir türlü kadın
Züleyha da pek doğurgan biri sanki Buldu zengin kapıyı işte Aynı @serhattZüleyha baktı soyu tükenecek bu adamla tabi birlikte olmaz
Irgat değiller mi işte "Huu bana bak, huu şunu yap " İsimlerini mi aklında tutcaklar Huu (ırgatlar)Huu ne be, birine sesleniyor gibi .ss
Züleyha'da akıl olsa Yılmaz'dan başka birinden çocuk peydahlamazdı nerde aynı ben .ssZüleyha da pek doğurgan biri sanki Buldu zengin kapıyı işte Aynı @serhatt
Irgat değiller mi işte "Huu bana bak, huu şunu yap " İsimlerini mi aklında tutcaklar Huu (ırgatlar)
Züleyha da pek doğurgan biri sanki Buldu zengin kapıyı işte Aynı @serhatt
Irgat değiller mi işte "Huu bana bak, huu şunu yap " İsimlerini mi aklında tutcaklar Huu (ırgatlar)
Züleyha'ya laf mı ettin sen😱 Kadın düşmanısın resmen utandım senin adına @Ahmed ne diyor bu Bişeyler de şuna zülüşüne laf ediyor.Erkekte Hayır yok Züleyha ile ilgisi yok. Kim bilir o kız kimin çocuğu. Züleyha alıştı tabi başkasından çocuk yapıp ban bu senin demeye
Züleyha'ya laf mı ettin sen😱 Kadın düşmanısın resmen utandım senin adına @Ahmed ne diyor bu Bişeyler de şuna zülüşüne laf ediyor.
çok güzel yerden geldim
@sokak sanati canım kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım bilirsinBence o gifteki kedi @Ahmed ve sen ona sakince saldırma diyorsun. Çünkü napacağini biliyorsun
@sokak sanati canım kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım bilirsin
Hadsiz sen kim oluyirsun Prinsess Züloş'a laf ediyorsun.
@sokak sanati cevabını aldın dimi@sokak sanati canım kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım bilirsin
Hadsiz sen kim oluyirsun Prinsess Züloş'a laf ediyorsun.
Ayol anası da kocası da biliyor herşeyi. Ama bunu kabul eden onlar. Suçu Züloş'umda arama.Züleyha dediğin kadın, başkasından çocuklar yapıp zengin kocaya kakalayan basitliktir. Layığını bulmuşsun