Siz ikinize Demirciğimden cevap var
Ekli dosyayı görüntüle 80777
Bu adam şey degil mi yaa? Kısır olduğu için başkasının çocuğu kakalanan boynuzlu Demir değil mi
Yusuf Hancıoğlu karizmasını yerle bir etti bu karakter ile
Siz ikinize Demirciğimden cevap var
Ekli dosyayı görüntüle 80777
Kısır değil hoşt .ssBu adam şey degil mi yaa? Kısır olduğu için başkasının çocuğu kakalanan boynuzlu Demir değil mi
Gerçekten anlamıyorum milleti herşeye salça oluyorlar. Yahu senin orucuna adam ortak mı sanki? Sen onun rucuna ortakmısın? Sanane be kadın
Halk size tokat gibi cevap veriyor Evet Demirciğimin her zaman adelet duygusu vicdanından gelir size de qapaq olsun @Aserat @sokak sanati
Kısır değil hoşt .ss
Kısır değil Sperm sayılari yetmemiş tekniken. Züleyha kendine getirdi Güzeller güzeli bi kızlari olduBu adam şey degil mi yaa? Kısır olduğu için başkasının çocuğu kakalanan boynuzlu Demir değil mi
Kısır değil Sperm sayılari yetmemiş tekniken. Züleyha kendine getirdi Güzeller güzeli bi kızlari oldu
O zaman kısır deniyordu şimdi kimse bişey demiyor Zamanında insanlarin çok ahı alınmış Dizimizher zaman gerçeklere ışık tutuyorÜretime mi başladı ne oldu
Demek dizi ana konusuna da ihanet etti sırf uzatmak için.
Üretime mi başladı ne oldu
Demek dizi ana konusuna da ihanet etti sırf uzatmak için.
Sen git hercai filan izle. Töreyse töre, göz yaşıysa göz yaşi, silahsa silah Aynı yerin dibi gök aşk gibiAyy ne mahrem konular işliyor dizi. Tam ATV'ye yakışır şekilde
Resmen diziyi uzatmak için ama konuya ihanet eden yalama olmuş BZÇ
Ben yorumlari okumadan anlamadım tepkiyi Belki iftar sofrasidir ne biliyoz ve kadininki yersiz olmuş. Eminim takip ettiği yemek tarif sitelerindeki tarifleri hergun görüyordur geçen instagrama bi bakayim dedim hep yemek paylaşımları tarifler. Aciktigimi hisedip çıktım iftar açtıktan sonra bakmak daha iyiGerçekten anlamıyorum milleti herşeye salça oluyorlar. Yahu senin orucuna adam ortak mı sanki? Sen onun rucuna ortakmısın? Sanane be kadın
Halk size tokat gibi cevap veriyor Evet Demirciğimin her zaman adelet duygusu vicdanından gelir size de qapaq olsun @Aserat @sokak sanati
Sen git hercai filan izle. Töreyse töre, göz yaşıysa göz yaşi, silahsa silah Aynı yerin dibi gök aşk gibi
parlak zevkleri de pek kötü bunların olabilir
Aynen belki iftar (çay, meyvesuyu, peynir) Ama iftar geçen sene daha erken yapılıyordu hele ramazanın sonlariysa Lokasyon ve saat bakımından iftara uygun görselBen yorumlari okumadan anlamadım tepkiyi Belki iftar sofrasidir ne biliyoz ve kadininki yersiz olmuş. Eminim takip ettiği yemek tarif sitelerindeki tarifleri hergun görüyordur geçen instagrama bi bakayim dedim hep yemek paylaşımları tarifler. Aciktigimi hisedip çıktım iftar açtıktan sonra bakmak daha iyi
Yer Gök Aşk' ı izlemediğim çok belli.töre dizisi değil YGA. Töre dizisi BZÇ'dır. Maşallah Hünkar hanım çiftlik köşkünde sefa sürüyor. Irgatlar hastalıktan ölüyor. Ne vijdansız kadın. Oğluda böyle yetersiz olur işte. Uğursuzun dölü tutmuyor.
Bitik hikayede napsın?? Kendisi yepyeni bi hikaye yaşıyordur @sokak sanatiKapadokya'ya bu kadar meraklıydı madem diziyi neden bıraktı gitti.
Aynen belki iftar (çay, meyvesuyu, peynir) Ama iftar geçen sene daha erken yapılıyordu hele ramazanın sonlariysa Lokasyon ve saat bakımından iftara uygun görsel
Sabahtan akşama kadar sosyal medyada gezen bi tip belli ki Gayet yerinde bi tepki vermiş Profili açıksa kadının Demircim de gezmiştir öyle cevap vermiştir
Git ırgatlara sor ne düşünüyorlar Seni de huu'lara göndermeli (@serhatt huu diye mi yazılıyor laan)
Bitik hikayede napsın?? Kendisi yepyeni bi hikaye yaşıyordur @sokak sanati
huğu be bunak ne huusuAynen belki iftar (çay, meyvesuyu, peynir) Ama iftar geçen sene daha erken yapılıyordu hele ramazanın sonlariysa Lokasyon ve saat bakımından iftara uygun görsel
Sabahtan akşama kadar sosyal medyada gezen bi tip belli ki Gayet yerinde bi tepki vermiş Profili açıksa kadının Demircim de gezmiştir öyle cevap vermiştir
Git ırgatlara sor ne düşünüyorlar Seni de huu'lara göndermeli (@serhatt huu diye mi yazılıyor laan)
Demircimin Züleyhaya bi türlü kavuşamaması gibi Sevmiyor bir türlü kadınOnların hikayesi yarıda kaldı. Havva'da öldü sonra. Kovusamayanların aşkı gerçektir zaten.
Huğ'muş ok Diyorum Ğ kadar gereksiz bir harf yok türkçede @Çiğdemhuğu be bunak ne huusu