Murat Ünalmış'tan Takipçisine: "Ne Varmış Hanımefendi?"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,025
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Murat Ünamış takipçisine "ne varmış hanımefendi?" dedi!

'Yer Gök Aşk', 'Sevda Kuşun Kanadında' ve 'Deli Gönül' gibi dizilerde rol alan ve şu sıralar ATV'de ekrana gelen 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde canlandırdığı Demir karkater ile öne çıkan başarılı oyuncu Murat Ünalmış, Insagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Ünalmış'ın Kapadokya'da çekilmiş yemek masası başında ki fotoğrafa takipçisi "Ramazanda böyle sofralar paylaşmasanız" yorumunda bulundu. Oyuncu ise takipçisine "Ne varmış hanımefendi soframızda? Nedir seni rahatsız eden" yanıtını verdi.

Yaşanan bu olayın ardından Ünalmış, paylaşımına yorum yapmayı kapattı.

640xauto.jpg

• Harika
Reactions: DarkLegenD
Yemek paylaşmasına değil Kapadokya'da paylaşmasına kıl oldum. O sebeple ramazanda oruç tutanlara saygı duymayan biri olarak lanse edip, linçe dahil oluyorum:Z
#MuratÜnalmışDinimeSaygıGöster

Sosyal medya da öyle saçma yorumlar görüyorum ki şok oluyorum istediğini paylaşır size ne yahu

Tutamayacaksan tutmak için tutma yani. Bir de bu sene oruç tutanlar evde ya, iyice millete sardılar şaka gibi. Nefsini kontrol edemiyorsan, herkese saldıracaksan tutmanın bir anlamı yok. Zaten kazandığın sevabı da böyle göze sokarak kaybediyorsun.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy