Muhteşem Yuzyıl'dan Güldüren Hata FF Özel

Önüne gelen artık eksi çakmış :))
Hata büyükde izlemediğiniz dii hakkında ne yorum yapıyonuz.Bakın vadide başlıbaşına bi hata ama ben söylüyomuyumn :))

Bu dizinin kendisi hata denilerek sence de başka bir tarafa çekilmedi mi? :)

aynı dizi üzerinden konuşuluyor başka dizilere laf atılmıyor :gitar:

- - - Ekleme - - -

Önüne gelen artık eksi çakmış :))
Hata büyükde izlemediğiniz dii hakkında ne yorum yapıyonuz.Bakın vadide başlıbaşına bi hata ama ben söylüyomuyumn :))

senin söylemenle hiçbişeyin değişmeyeceğini çok iyi biliyon :wink::wink::wink::wink:

Bu dizinin kendisi hata denilerek sence de başka bir tarafa çekilmedi mi? :)

yoo sonuçta muhteşem hakkında yorum yapıldı arkadaşlar diyor ki bu hata olsa ne olacak bu dizde daha büyük hatalar var diyorlar başka dizilere gönderme yapmıyorlar

aynı dizi üzerinden konuşuluyor başka dizilere laf atılmıyor :gitar:

- - - Ekleme - - -

senin söylemenle hiçbişeyin değişmeyeceğini çok iyi biliyon :wink::wink::wink::wink:

Aynı şekilde senin değil tabiki sizinde.Siz kocaman bi örgüt oldugunuz için :))

yoo sonuçta muhteşem hakkında yorum yapıldı arkadaşlar diyor ki bu hata olsa ne olacak bu dizde daha büyük hatalar var diyorlar başka dizilere gönderme yapmıyorlar
Kendizinle çelişiyorsunuz. :) Konuyu nereye taşımışlar?:redface:

https://fav10.net/f531/kurtlar-vadisi-pusu-mantik-hatalari-173850/sayfa2

WesTxCoasT:
Hata olur başka işleri yok dünkü bölüm süperdi

Onur_35
​Olur böyle hatalar adamların işi yok bunları mı araştırıyorlar ? :biggrin:

Kendizinle çelişiyorsunuz. :) Konuyu nereye taşımışlar?:redface:

https://fav10.net/f531/kurtlar-vadisi-pusu-mantik-hatalari-173850/sayfa2

WesTxCoasT:
Hata olur başka işleri yok dünkü bölüm süperdi

Onur_35
​Olur böyle hatalar adamların işi yok bunları mı araştırıyorlar ? :biggrin:

kendimizle ? daha geçen hafta abdülheyin üstünü gösterdiler hiç yara bere izi yoktu onu da yazdım.. ki burda devamlılık hatası falan yok hem oyubcu hemde yönetmen hatası var. öyle sıradan bir sahne çekmiyorsun ki 250 kare kameraylı muhteşemin en önemli sahnesi burda o hata yapılır mı hacı

kendimizle ? daha geçen hafta abdülheyin üstünü gösterdiler hiç yara bere izi yoktu onu da yazdım.. ki burda devamlılık hatası falan yok hem oyubcu hemde yönetmen hatası var. öyle sıradan bir sahne çekmiyorsun ki 250 kare kameraylı muhteşemin en önemli sahnesi burda o hata yapılır mı hacı

Hata var ya da yok, belirtmek istediğim bu değildi. Hani dedin ya bana "Başka dizilere gönderme yapmıyorlar" yapıyorlarmış demekki. Hem de 7 sayfa boyunca.

Hata var ya da yok, belirtmek istediğim bu değildi. Hani dedin ya bana "Başka dizilere gönderme yapmıyorlar" yapıyorlarmış demekki. Hem de 7 sayfa boyunca.

anlamadın anırım.. ben bu sayfadaki yorumdan bahsediyorum sen sürekli başka dizilere başka sayfalara gidiyon. bi dakika dur sayfa içinde düşün ve yorum sayfada yorum

bu bir hata degil kişi öldükten sonra 24 saate kadar biryeri oynayabilir,gözyaşı dökebilir hatta gaz bile çıkartabilir.Ayrıca orada nefessiz kalıyor ölümü tam olarak gerçekleşmeyebilir o saniyede kısacası bu bir hata değil ölüm katılığı denen şeyden haberinizde yokmu kaslar birbiriyle kenetlenir 6-7 saat sonraya kadar kasılma gözükür ve küçük hareketler olabilir ölüde.Daha sonra ölü 6-7 saat sonra donuk bir renkte ve çok sert olur.Aynı muhteşem yüzyılın en son bölümünde haticenin ibrahimin ölüsünü gördüğü yerdeki gibi yani doğru bile yapılmış.Başlık kilitlensin bence.

Tıp hakkındada gram bilgisi olmayanlar diziye yüklenmiş ne tuhaf bizdede böyle bir sorun var her konuda yorum yaparız toplumca :)

tumblr_lmn4vxHV6q1qehvni.gif

Son düzenleme:
anlamadın anırım.. ben bu sayfadaki yorumdan bahsediyorum sen sürekli başka dizilere başka sayfalara gidiyon. bi dakika dur sayfa içinde düşün ve yorum sayfada yorum

Anladım hem de çok iyi anladım. Hatta sen de anladın, ama anlamamazlıktan geliyorsun.

bu bir hata degil kişi öldükten sonra 24 saate kadar biryeri oynayabilir,gözyaşı dökebilir hatta gaz bile çıkartabilir.Ayrıca orada nefessiz kalıyor ölümü tam olarak gerçekleşmeyebilir o saniyede kısacası bu bir hata değil ölüm katılığı denen şeyden haberinizde yokmu kaslar birbiriyle kenetlenir 6-7 saat sonraya kadar kasılma gözükür ve küçük hareketler olabilir ölüde.Daha sonra ölü 6-7 saat sonra donuk bir renkte ve çok sert olur.Aynı muhteşem yüzyılın en son bölümünde haticenin ibrahimin ölüsünü gördüğü yerdeki gibi yani doğru bile yapılmış.Başlık kilitlensin bence.

Tıp hakkındada gram bilgisi olmayanlar diziye yüklenmiş ne tuhaf bizdede böyle bir sorun var her konuda yorum yaparız toplumca :)

tumblr_lmn4vxHV6q1qehvni.gif

dediğin gibi ama onlar düz kasların haraketleri ve öldükten çok sonra olur. ama pargalı ölür ölmez istemli bir kası yani çizgili kasını oynatıyor ayagını haraket ettirmesinin sebebi yere düzgün düşmek için bunu tarafsız gözle izleyen herkes anlar bu bir reflex kendini yere atan futbolcular bile yere düzgün düşmek için yapmaması gereken bu hatayı yaparlar demek pargalı futbolcu olsa hiç hakemi kandırmazmış :))))))

Burak tan bişeyler kapması lazım aga ya da bu işin uzmanı arif ten :d