Muhteşem Yuzyıl'dan Güldüren Hata FF Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Muhteşem Yuzyıl'da pargalın ölümün ilginç görüntülerine sahne oldu. Pargalı ölmüştü ölmesine ama bunda tek haberdar olmayan pargalının ta kendisiydi. pargalı bogulduktan sonraki hemen sonraki sahnede yere düşerken ayagını düzeltmeyi ihmal etmez

Moderatörün son düzenlenenleri:
dünkü reytınglere pek yorumum yok ki düşük alacak demedim ki muhteşem . yüksek alacağı açıktı. ölümden sonra bagiran çağırma aglama reyting getirir. fragmanda pargalınin gerçekte olmayan eşinin hatcenin bağırıp çağırması ağlaması reyting getireceği açıktı

birazdan videoyu günceleyeceğim çabuk izleyin bakın hemen siliyorlar sonra :)))))

:D yükle aga izlim hemen

- - - Ekleme - - -

ayaklara bak :D :d

güncelledim.. pargalıyı bogduktan sonra ip çekiliyor sonra uzak çekime geldiğinde yere düşerken pargalı ayagını düzeltiyor

Evet pargali ayagini hafif kaldirip biraz sağ'a dogru goturmus.. Yonetmenler biraz daha dikkat edebilirlerdi..boyle onemli sahnelerde bu tur hatalar olmamasi gerekir.. :)

:D böle seylerle diziye çamur atabileceginizimi sanıyorsunuz :D çok komik olmus hata falan yok mükemmel bir sahne olmus

bunu begenmiyorsanız gidin Hürrem Sultan Dizisindeki Paşanın idamını izleyin gülme krizine girersiniz :D

Bazı dizilerde adamın %90'ı kurşundan oluşuyor ama hala yaşıyor. :)
hacı iki yanlış bir dogru etmez konuyu başka yere çekmeyelin :)))

- - - Ekleme - - -

Evet pargali ayagini hafif kaldirip biraz sağ'a dogru goturmus.. Yonetmenler biraz daha dikkat edebilirlerdi..boyle onemli sahnelerde bu tur hatalar olmamasi gerekir.. :)
+1

bide agır çekim yapmışlar 250 kareyle çekmişler özel kamera kulanmışlar

hacı iki yanlış bir dogru etmez konuyu başka yere çekmeyelin :)))

- - - Ekleme - - -

+1

bide agır çekim yapmışlar 250 kareyle çekmişler özel kamera kulanmışlar

Evet aynen oyle , bunu muhteseme inat demiyorum her dizi ozellikle hafizalarda kazinicak sahneler yapicaksa , boyle hatalarin olmamasi icin titizlikle davranmasi gerekir.. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,294
Üyeler
8,487
Son Üye
alius