Muhteşem Yüzyıl'a bir oyuncu daha.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan soo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki? Mustafa , Valide , Pargalı katilleri kim Hürrem. :bağır:
o konulara girme bence :D pargalının kabahatleri sabit hürrem olmasa da gidiciydi :D
dizideki gibi hürrem-valide kavgası olduğuna dair bir bilgi -dedikodu yok zatn valdenin ölümü tamamen hürremden bağımsız

o konulara girme bence :D pargalının kabahatleri sabit hürrem olmasa da gidiciydi :D
dizideki gibi hürrem-valide kavgası olduğuna dair bir bilgi -dedikodu yok zatn valdenin ölümü tamamen hürremden bağımsız
Diziye göre konuşuyoruz. Zaten gerçekte böyle vsler olacağını düşünmüyorum vardırda bu kadar değildir harem sır zaten en iyi tarihçiler bile bilemez. ( Mesajda küçük bir gönderme vardır. :X )

Diziye göre konuşuyoruz. Zaten gerçekte böyle vsler olacağını düşünmüyorum vardırda bu kadar değildir harem sır zaten en iyi tarihçiler bile bilemez. ( Mesajda küçük bir gönderme vardır. :X )
dizide valideyi ne yatağa düşürdü ibo-nigr aşkı bunun ortaya çıkacağını öğrenince öldü gitti kadın :( hürrem sadece aracı

dizide valideyi ne yatağa düşürdü ibo-nigr aşkı bunun ortaya çıkacağını öğrenince öldü gitti kadın :( hürrem sadece aracı
Tamam onları öğrenince felç geldi ama iyileşiyordu Hürrem önüne geldi ne dedi? :T Her şeyi anlatıcam Süleyman'a dedi kadın orada kriz geçirdi öldü.:(

Tamam onları öğrenince felç geldi ama iyileşiyordu Hürrem önüne geldi ne dedi? :T Her şeyi anlatıcam Süleyman'a dedi kadın orada kriz geçirdi öldü.:(
hürrem bir kerehatçeye anlatıcam dedi hem elinde sonunda açığa çıkacaktı valide iyileşsin kızının boynuzlanmasına izin mi verecekti :bağır:

ben değil bu işin profları söylüyo bunları ülkenin en büyük tarihçisi başta olmak üzere
kopyala yapıştır yapan sensin tüm mesajlarını koy 7 fark bulamazsın açtığın konularda aynı zaten editör olcaksın bi de biraz farklı dallara yönel hep aynı şeyler geçin bu işleri reytinglerini de görüyoruz son dönemde merak etmeyin

Senin benim hakkımda yaptığın hiçbir yorumu ciddiye almıyorum. Ben TV bölümünde editörüm ayrıca seni hiç ilgilendirmez layık görülmeseydim editör yapılmazdım.