o konulara girme bencePeki? Mustafa , Valide , Pargalı katilleri kim Hürrem.![]()
dizideki gibi hürrem-valide kavgası olduğuna dair bir bilgi -dedikodu yok zatn valdenin ölümü tamamen hürremden bağımsız
o konulara girme bencePeki? Mustafa , Valide , Pargalı katilleri kim Hürrem.![]()
Diziye göre konuşuyoruz. Zaten gerçekte böyle vsler olacağını düşünmüyorum vardırda bu kadar değildir harem sır zaten en iyi tarihçiler bile bilemez. ( Mesajda küçük bir gönderme vardır.o konulara girme bencepargalının kabahatleri sabit hürrem olmasa da gidiciydi
dizideki gibi hürrem-valide kavgası olduğuna dair bir bilgi -dedikodu yok zatn valdenin ölümü tamamen hürremden bağımsız
Diziye göre konuşuyoruz. Zaten gerçekte böyle vsler olacağını düşünmüyorum vardırda bu kadar değildir harem sır zaten en iyi tarihçiler bile bilemez. ( Mesajda küçük bir gönderme vardır.)
dizide valideyi ne yatağa düşürdü ibo-nigr aşkı bunun ortaya çıkacağını öğrenince öldü gitti kadınDiziye göre konuşuyoruz. Zaten gerçekte böyle vsler olacağını düşünmüyorum vardırda bu kadar değildir harem sır zaten en iyi tarihçiler bile bilemez. ( Mesajda küçük bir gönderme vardır.)
Tamam onları öğrenince felç geldi ama iyileşiyordu Hürrem önüne geldi ne dedi?dizide valideyi ne yatağa düşürdü ibo-nigr aşkı bunun ortaya çıkacağını öğrenince öldü gitti kadınhürrem sadece aracı
hürrem bir kerehatçeye anlatıcam dedi hem elinde sonunda açığa çıkacaktı valide iyileşsin kızının boynuzlanmasına izin mi verecektiTamam onları öğrenince felç geldi ama iyileşiyordu Hürrem önüne geldi ne dedi?Her şeyi anlatıcam Süleyman'a dedi kadın orada kriz geçirdi öldü.
![]()
Yarın o sahneyi koyacağım konusunu açıcam bana Hürrem'i savunma.hürrem bir kerehatçeye anlatıcam dedi hem elinde sonunda açığa çıkacaktı valide iyileşsin kızının boynuzlanmasına izin mi verecekti![]()
ben paylaşmştım o sahneyi boşuna açma kilitlenirYarın o sahneyi koyacağım konusunu açıcam bana Hürrem'i savunma.![]()
Önceki kilitlenmedi. Yine var demiştin.ben paylaşmştım o sahneyi boşuna açma kilitlenir![]()
napsınlar sülüman 46 yıl kalkmamış tahttan gelen giden çok olacakmaşaallah piyasada oyuncu kalmadı hepsini oynattılar
doğru söylüyorsunnapsınlar sülüman 46 yıl kalkmamış tahttan gelen giden çok olacak![]()
ben değil bu işin profları söylüyo bunları ülkenin en büyük tarihçisi başta olmak üzere
kopyala yapıştır yapan sensin tüm mesajlarını koy 7 fark bulamazsın açtığın konularda aynı zaten editör olcaksın bi de biraz farklı dallara yönel hep aynı şeyler geçin bu işleri reytinglerini de görüyoruz son dönemde merak etmeyin