Muhteşem Yüzyıl Zirveyi Koruyabilecek mi?

Muhteşem Yüzyıl Zirveyi Koruyabilecekmi

• Herzamanki Gibi Açık Ara Birinci Olur

Oy: 5 35.7%
  • Biraz Oranları Düşsede zirveyi Bırakmaz

Oy: 5 35.7%
  • 2.ci Olur Kuzey Güney Lider Olur

Oy: 3 21.4%
  • Oranlarını Daha da Artırarak Yoluna Devam Eder

Oy: 1 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    14

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
Muhteşem Yüzyıl Başarılı Olabilcekmi 4 Ocakta

Ben pek bir değişiklik yaşayacağını sanmıyorum ama son zamanlarda total reytinglerinde düşüş var. O düşüşün sürmesi dizinin gidişatı için hiç iyi olmaz...

Hocam Zirveyi Kaybetme İhtimali Varmı sence ? Bence Korur zirveyi herhafta

Bence yok. Özellikle A/B'de hiç yok. Bu sezon boyunca zirvede kalır ama gelecek sezon başında karşısına iddialı bir yapım gelirse o zaman işler değişebilir. Ama tabii bunları düşünmek için çok çok erken :)

bence zirvede yer alır.ab de zirveden inmesi imkansız ama total reytingleri bana göre biraz düşecek :D

Kanal değiştirmek diziyi mutlaka etkileyecektir ama bu sadece ilk haftalarda yaşanabilecek 1-2 reytinglik düşüş olabilir. İleriki haftalarda herkes dizisinin yeni yerini keşfedince reytingler eski haline döner.

Ama dizinin seyircilerinde kopmalar var olmaya başladığı ortada, dizi az da olsa kan kaybetti bu sezon, bu doğal bir yıpranma aslında. Çok az dizi 2. sezon reyting arttırabiliyor, benim hatırımda sadece Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü var buna örnek olarak.

Bence A/B'de biraz dusus yasayacak ama total'de daha fazla kaybedecegini dusunmuyorum, neticesinde iyi bir yapim ve gittigi kanalda Show'dan daha kotu bir kanal degil.

Bence A/B'de biraz dusus yasayacak ama total'de daha fazla kaybedecegini dusunmuyorum, neticesinde iyi bir yapim ve gittigi kanalda Show'dan daha kotu bir kanal degil.

Aslında daha kötü bir kanal reytinglere bakarsak, Muhteşem Yüzyıl attan inip eşeğe binmiş olacak biraz.

Aslında daha kötü bir kanal reytinglere bakarsak, Muhteşem Yüzyıl attan inip eşeğe binmiş olacak biraz.

bence starın showdan aşağı kalır bi yanı yok.mesela tnt veya beyaz tv ye geçse :D reytingleri doğal olarak düşebilir ama starda fazla düşmez gibime geliyor :D ama şuda bi gerçek kanal değiştirmek diziyi yıpratıyor.

bence starın showdan aşağı kalır bi yanı yok.mesela tnt veya beyaz tv ye geçse :D reytingleri doğal olarak düşebilir ama starda fazla düşmez gibime geliyor :D ama şuda bi gerçek kanal değiştirmek diziyi yıpratıyor.
zaten show en büyük rakibi uefa maçlariydi oda stardaydi starda uefa maço 8 reyting aliodu kendi rakibini sildi dogal olarak artısda olabilir gözle görülür