bari diziyi sattığına değseydiAynen izleyemedim arma aşkı ağır bastı.1-2 gün içinde izler uzun bir yorum yaparım.
![]()
bari diziyi sattığına değseydiAynen izleyemedim arma aşkı ağır bastı.1-2 gün içinde izler uzun bir yorum yaparım.
![]()
zaman atlaması olunca
Becerir hemde çok iyi oynar trt de osmanlı tokadı vardı orda çok iyi oynamıştı![]()
Çok iyi transfler, diziye katkı sağlayacakları kesin
yanlız bu handenin 2 şehzadesi oluyor biri birkaç aylıkken diğeri 3 yaşındayken ölüyor ahmet ölmeden kızı da ahmet öldükten 5-6 ay sonra doğuyormuş bu şehzadeleri kesin pis kösem öldürtür .sszaten ciddi rollere gitmiyor tip olarak minyon tipli harem ağası rolüne uygun tipi var ama oyunculuk göstermesi lazım
sen git lgs ye çalış ne işin var burda)
yanlız bu handenin 2 şehzadesi oluyor biri birkaç aylıkken diğeri 3 yaşındayken ölüyor ahmet ölmeden kızı da ahmet öldükten 5-6 ay sonra doğuyormuş bu şehzadeleri kesin pis kösem öldürtür .ss
neyse zaten dilruba büyüsün bir o yeter köseme şimdiden belli etti fettanlığınıkösem çocuklara kıymaz kim dediyse iftiradırkızamık çiçek boğmaca aids den falan gitmişlerdir
![]()
zaten ciddi rollere gitmiyor tip olarak minyon tipli harem ağası rolüne uygun tipi var ama oyunculuk göstermesi lazım
sen git lgs ye çalış ne işin var burda)
Aslında gitmeyecektim de kardeşimi, daha doğrusu annem ve babamı kıramadım. Veledi götürdük mecburen. Maçı da doğru düzgün izlemedim zaten Sabri atınca heyecanlandık sonra her zamanki gibi hevesimi kursağımızda bıraktılar.bari diziyi sattığına değseydiberabere kalmışsınız kendi sahanızda
![]()
Aslında gitmeyecektim de kardeşimi, daha doğrusu annem ve babamı kıramadım. Veledi götürdük mecburen. Maçı da doğru düzgün izlemedim zaten Sabri atınca heyecanlandık sonra her zamanki gibi hevesimi kursağımızda bıraktılar.İşin kötüsü zamanında Avrupa devlerini dize getiren biz, Lazio ile berabere kalınca normal karşılıyoruz. Takımı bu rezil hallere düşürenler utansınlar ne desek boş.
![]()
aha @mrt-06 den sonra bir ihtiyar avcısı daha geldiNevra Serezli çok iyi.![]()
ihtiyar avcılarını bırak esas pompy izler gelirsebundan iki üç yıl önce takip ediyordum arada bir fener maçlarını sonra işin esprisi kaçtı işte bu yıl kim olacak fb diğer yıl gs diğer yıl yine fb sonra gs arada birde beş altı yılda bir bjk on onbeş yılda bir trabzondön dolaş aynı hikaye yani birşey kendi üstüne birşey koymuyorsa işin tadı tuzu kalmıyor benim açımdan şimdi fenerde kim oynuyor deseler bilmem sadece sezon sonuna bakıyorum kim şampiyon olmuş o kadar futbolla ilgim bu derece
) güzelde oldu en azından boş boş stres yapmıyoruz
aha @mrt-06 den sonra bir ihtiyar avcısı daha geldiaslında huzur evindeki kadınları hareme toplasalar bence sen bu diziyi 50 yıl kesintisiz izlersin
![]()
ihtiyar avcılarını bırak esas pompy izler gelirsehele dizi erken finl yaparsa star tv düşünsün sosyal emdyadan her gün patlatır kanalı
![]()
Bana kaliteli isimler lazım yıllarını oyunculuğa adamış insanlar.bundan iki üç yıl önce takip ediyordum arada bir fener maçlarını sonra işin esprisi kaçtı işte bu yıl kim olacak fb diğer yıl gs diğer yıl yine fb sonra gs arada birde beş altı yılda bir bjk on onbeş yılda bir trabzondön dolaş aynı hikaye yani birşey kendi üstüne birşey koymuyorsa işin tadı tuzu kalmıyor benim açımdan şimdi fenerde kim oynuyor deseler bilmem sadece sezon sonuna bakıyorum kim şampiyon olmuş o kadar futbolla ilgim bu derece
) güzelde oldu en azından boş boş stres yapmıyoruz
aha @mrt-06 den sonra bir ihtiyar avcısı daha geldiaslında huzur evindeki kadınları hareme toplasalar bence sen bu diziyi 50 yıl kesintisiz izlersin
![]()
yan rollerde muhteşem işler çıkarıyor ihtiyarlarBana kaliteli isimler lazım yıllarını oyunculuğa adamış insanlar.![]()
hazal kayaBana kaliteli isimler lazım yıllarını oyunculuğa adamış insanlar.![]()
kadro çok geniş bence yavaş yAVAŞ azaltıyorlar
O balkondan uçan adam geçen bölüm kısaca gözüktü. Hüda'yini yeri yokmu oradaydı.kadro çok geniş bence yavaş yAVAŞ azaltıyorlarcelaliler yo kkaç bölümdür,balkondan uçup kurtulan ağa adını unuttum o yok, bu bölüm hacı ağayı kaplıcaya gönderdiler
mahfiruze 1 sahne geliyor her bölüm
safişe çok yoğunlaştılar alayı vs. safiş oldu bakalım o gidince napcaklar
![]()
kadro çok geniş bence yavaş yAVAŞ azaltıyorlarcelaliler yo kkaç bölümdür,balkondan uçup kurtulan ağa adını unuttum o yok, bu bölüm hacı ağayı kaplıcaya gönderdiler
mahfiruze 1 sahne geliyor her bölüm
safişe çok yoğunlaştılar alayı vs. safiş oldu bakalım o gidince napcaklar
![]()