Muhteşem Yüzyıl Kösem'e 3 Yeni Oyuncu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,187
Puanı
1,060
Kadromuz yenileniyor.

İlk kadrodan Tülin Özen, Mehmet Kurtuluş ve Gülcan Arslan'ın ayrılmasıyla başlayan yenilikler önümüzdeki bölümlerde de devam edecek.Diziden ayrılan-ayrılacak 3 ismin yerine 3 isim diziye dahil olacak.

Diziye dahil olacak ilk isim Sultan Ahmet'in 3.hasekisi ve 3 çocuğunun annesi Fatma Sultan rolüyle Hande Soral. Fatma Sultan, Mahfiruze'nin aksine Kösem'i epey zorlayacak.

Kadroya katılacak diğer isimler ise yeniçeri ağası İsmet Ağa rolüyle İsmail Hacıoğlu ve Kevser Hatun rolüyle Nevra Serezli.
dfgfgfg.jpg dsgfdg.jpg 11.jpg

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @cookies @vadikızı @denizz19 @GunesinOglu @eskici @Bully @Harunnn60 @Aserat @pompy :A ) @-potterhead- @mrt-06

Nevra Serezli güzel olmuş gerçekten.
@pompy bugün bir şeyler diyordu hissetti galiba çocuk. :F

Diğer isimleri pekte beğenmedim yani.

Baya iyi transferler. :D Baş rollük isimler Kösem'de yan rolü havada kapıyorlar, reytingi değil kaliteyi tercih etmeleri güzel. :D

ismail hacıoğlundan iyi bir harem ağası rolü bekliyoruz şu anki en büyük yeteneksizler kervanını harem ağaları oluşturuyor
nevra serezli zaten muhteşem bir seçim onun oynaması kalite katacaktır diziye
ayrıca @mrt-06 in perran teyzesinide diziye bekleriz harika bir arap bacı olur :)

Baya iyi transferler. :D Baş rollük isimler Kösem'de yan rolü havada kapıyorlar, reytingi değil kaliteyi tercih etmeleri güzel. :D

bugün izlemedin sanırım özellikle sona doğru çok iyiydi :)

Hani hande avşarın dizisinde oynucaktı ?

Yanlış tercih yapmış gibi ama yurt dışında tanınmak istiyorsa doğru tercih :)

ismail hacıoğlundan iyi bir harem ağası rolü bekliyoruz şu anki en büyük yeteneksizler kervanını harem ağaları oluşturuyor
ayrıca @mrt-06 in perran teyzesinide diziye bekleriz harika bir arap bacı olur :)

@Çiğdem- i diziye transfer edicez inşallah tüysüz-memeli iskenderin yanına ismail hacıoğlu da geliyor çiğdem aradan yeniçeri ocağına görmek için diziyi izler bence artık :A

Baya iyi olmuş Beren Saat'in geldiği bölüm bırakmıştım izlemeyi - Beren ile alakalı değil- ama bu isimlerle yeniden izlemeye devam edebilirim kaldığım yerden.

ismail hacıoğlunu çok severim ben iyi olmuş gelmesi
becerebilecse rolünü çok iyi olur ben şimdiki bülbülden çok ümitliydim heleki istanbulun altınlarında muhteşem oynuyordu ya da öyle sandık ! çünkü harem ağası rolünüde aynı kalıpta oynamaya çalışmış öyle olunca pek bir halta yaramamış :)

Aynen izleyemedim arma aşkı ağır bastı. :) 1-2 gün içinde izler uzun bir yorum yaparım. :)

becerebilecse rolünü çok iyi olur ben şimdiki bülbülden çok ümitliydim heleki istanbulun altınlarında muhteşem oynuyordu ya da öyle sandık ! çünkü harem ağası rolünüde aynı kalıpta oynamaya çalışmış öyle olunca pek bir halta yaramamış :)

Becerir hemde çok iyi oynar trt de osmanlı tokadı vardı orda çok iyi oynamıştı:D