Muhteşem Yüzyıl: Kösem Replikleri

öbgz nin soneri burda tam rolüne oturmuş yan karakterler harika ..

@Çiğdem- in hayalinde tüm padişahlar kendine ait
yalnız çiğdemin hayalindeki padişah tipi boncuklu ibrahim gibidir ? onunda bebesi olmuyormuş üfleterek çoğalttırmış neslini

öbgz nin soneri burda tam rolüne oturmuş yan karakterler harika ..

yalnız çiğdemin hayalindeki padişah tipi boncuklu ibrahim gibidir ? onunda bebesi olmuyormuş üfleterek çoğalttırmış neslini

Çoğu kişi beğenmedi bendr daha iyi beklerdim. Ama açılır bence.

Çoğu kişi beğenmedi bendr daha iyi beklerdim. Ama açılır bence.
zülfikar ağanın zaten rolü icabı çok fazla bişey yapma imkanı yok ama ilerde yeniçeriler devlet işlerine çok karışacak orda çok aktif bir rol üstlenebilir , ilk bölüm alıştırma bölümüydü devamında göreceğiz asıl kim neler döktürecekmiş

ben cinci hocayı merak ediyorum
cinci hoca rolüne şimdiden adayım gidip üfleyeyim turhan sultanı bakalım ne kadar etkili olacak

yok la iboşu üflücen artık nasıl bir nefesse kadınlara ilgi duymuyan adamın 3 çocuğu peş peşe tahta çıkıyor
)

hahah yinede açık açık anlatmana gerek yok bence yine ban yersen görürsün
olanı söylüyorum yani diyorum çiğdem zeki kızdır onların açık açık anlatmasına da gerek yok hemen anlamıştır orda neler döndüğünü
)

yok la iboşu üflücen artık nasıl bir nefesse kadınlara ilgi duymuyan adamın 3 çocuğu peş peşe tahta çıkıyor
)
öyle bir şart yokki eskiden çocuk doğmayınca hep kusuru kadında aramışlardır yani boncukluya kusurlusun demek ne mümkün ?
onun için direk tarhana sultanı üflemiştir hoca

işte kösem akıllı kadın anlamış sorun oğlu iboşta onu üfletmiş
))9

işte kösem akıllı kadın anlamış sorun oğlu iboşta onu üfletmiş
))9
kösem oğlunu üfleyip pışpışlamaya devam etsin ben direk tarhana sultana dalacağım m
uçan balon gibi şişireceğiz kadını
))

tarhana sultanda ukraynalıymış o da nasıl bişeydir acaba
)

kösem oğlunu üfleyip pışpışlamaya devam etsin ben direk tarhana sultana dalacağım m
uçan balon gibi şişireceğiz kadını
))

tarhana sultanda ukraynalıymış o da nasıl bişeydir acaba
)
@Çiğdm- sana tarhana yapar canın çektiyse
gerçi zehirlenirsin

2. Fragmanda süper. Dizi beklentiyi yükseltiyor.