öbgz nin soneri burda tam rolüne oturmuş yan karakterler harika ..Zülfikar Ağa;
"Ey can bu yol zordur. Melamet yoludur. Bu yol ateşten gömlektir. Demirden leblebidir çiğneyemezsin. Kıldan ince kılıçtan keskindir."
Ekli dosyayı görüntüle 47228
@destere @Almila @xemrexxx @Bully @Aserat @EFE UYSAL @mrt-06 @ozgur2113 @cookies @eskici
yalnız çiğdemin hayalindeki padişah tipi boncuklu ibrahim gibidir ? onunda bebesi olmuyormuş üfleterek çoğalttırmış neslini@Çiğdem- in hayalinde tüm padişahlar kendine ait
sen zarten iboş bekliyon yineöbgz nin soneri burda tam rolüne oturmuş yan karakterler harika ..
yalnız çiğdemin hayalindeki padişah tipi boncuklu ibrahim gibidir ? onunda bebesi olmuyormuş üfleterek çoğalttırmış neslini
öbgz nin soneri burda tam rolüne oturmuş yan karakterler harika ..
yalnız çiğdemin hayalindeki padişah tipi boncuklu ibrahim gibidir ? onunda bebesi olmuyormuş üfleterek çoğalttırmış neslini
iboyu harbiden merak ediyorum acaba nasıl bir tip bulacaklar ibrahim rolünü oynayacak oyıuncunun çok renkli bir karakter olması lazım sümbül ağa gibisen zarten iboş bekliyon yine)
ben cinci hocayı merak ediyorumiboyu harbiden merak ediyorum acaba nasıl bir tip bulacaklar ibrahim rolünü oynayacak oyıuncunun çok renkli bir karakter olması lazım sümbül ağa gibi)
zülfikar ağanın zaten rolü icabı çok fazla bişey yapma imkanı yok ama ilerde yeniçeriler devlet işlerine çok karışacak orda çok aktif bir rol üstlenebilir , ilk bölüm alıştırma bölümüydü devamında göreceğiz asıl kim neler döktürecekmişÇoğu kişi beğenmedi bendr daha iyi beklerdim. Ama açılır bence.
cinci hoca rolüne şimdiden adayım gidip üfleyeyim turhan sultanı bakalım ne kadar etkili olacakben cinci hocayı merak ediyorum
yok la iboşu üflücen artık nasıl bir nefesse kadınlara ilgi duymuyan adamın 3 çocuğu peş peşe tahta çıkıyorzülfikar ağanın zaten rolü icabı çok fazla bişey yapma imkanı yok ama ilerde yeniçeriler devlet işlerine çok karışacak orda çok aktif bir rol üstlenebilir , ilk bölüm alıştırma bölümüydü devamında göreceğiz asıl kim neler döktürecekmiş
cinci hoca rolüne şimdiden adayım gidip üfleyeyim turhan sultanı bakalım ne kadar etkili olacak
olanı söylüyorum yani diyorum çiğdem zeki kızdır onların açık açık anlatmasına da gerek yok hemen anlamıştır orda neler döndüğünühahah yinede açık açık anlatmana gerek yok bence yine ban yersen görürsün
öyle bir şart yokki eskiden çocuk doğmayınca hep kusuru kadında aramışlardır yani boncukluya kusurlusun demek ne mümkün ?yok la iboşu üflücen artık nasıl bir nefesse kadınlara ilgi duymuyan adamın 3 çocuğu peş peşe tahta çıkıyor)
işte kösem akıllı kadın anlamış sorun oğlu iboşta onu üfletmişolanı söylüyorum yani diyorum çiğdem zeki kızdır onların açık açık anlatmasına da gerek yok hemen anlamıştır orda neler döndüğünü)
öyle bir şart yokki eskiden çocuk doğmayınca hep kusuru kadında aramışlardır yani boncukluya kusurlusun demek ne mümkün ?onun için direk tarhana sultanı üflemiştir hoca
kösem oğlunu üfleyip pışpışlamaya devam etsin ben direk tarhana sultana dalacağım mişte kösem akıllı kadın anlamış sorun oğlu iboşta onu üfletmiş))9
@Çiğdm- sana tarhana yapar canın çektiysekösem oğlunu üfleyip pışpışlamaya devam etsin ben direk tarhana sultana dalacağım muçan balon gibi şişireceğiz kadını))
tarhana sultanda ukraynalıymış o da nasıl bişeydir acaba)
anlamadım tacı mı verecek neyi verecek?sultanda öyle bir duruş sergilemişki sanki vermeye hazır duruyor)
evlenirsek ben @Çiğdem- e yemek yapacağım kızı öyle her işe koşturmam hem yemeğe zehir falan katar işimizi garantiye alalım@Çiğdm- sana tarhana yapar canın çektiysegerçi zehirlenirsin
tacın sivri yerine oturtacak ahmedi ?anlamadım tacı mı verecek neyi verecek?
fragman konusu değil bu2. Fragmanda süper. Dizi beklentiyi yükseltiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?