Muhteşem Yüzyıl: Kösem Replikleri

Zülfikar Ağa;

"Ey can bu yol zordur. Melamet yoludur. Bu yol ateşten gömlektir. Demirden leblebidir çiğneyemezsin. Kıldan ince kılıçtan keskindir."

Ekli dosyayı görüntüle 47228

@destere @Almila @xemrexxx @Bully @Aserat @EFE UYSAL @mrt-06 @ozgur2113 @cookies @eskici
öbgz nin soneri burda tam rolüne oturmuş yan karakterler harika ..

@Çiğdem- in hayalinde tüm padişahlar kendine ait :A
yalnız çiğdemin hayalindeki padişah tipi boncuklu ibrahim gibidir ? onunda bebesi olmuyormuş üfleterek çoğalttırmış neslini :)

öbgz nin soneri burda tam rolüne oturmuş yan karakterler harika ..

yalnız çiğdemin hayalindeki padişah tipi boncuklu ibrahim gibidir ? onunda bebesi olmuyormuş üfleterek çoğalttırmış neslini :)

Çoğu kişi beğenmedi bendr daha iyi beklerdim. Ama açılır bence.:X

Çoğu kişi beğenmedi bendr daha iyi beklerdim. Ama açılır bence.:X
zülfikar ağanın zaten rolü icabı çok fazla bişey yapma imkanı yok ama ilerde yeniçeriler devlet işlerine çok karışacak orda çok aktif bir rol üstlenebilir , ilk bölüm alıştırma bölümüydü devamında göreceğiz asıl kim neler döktürecekmiş :)

ben cinci hocayı merak ediyorum :D
cinci hoca rolüne şimdiden adayım gidip üfleyeyim turhan sultanı bakalım ne kadar etkili olacak :)

zülfikar ağanın zaten rolü icabı çok fazla bişey yapma imkanı yok ama ilerde yeniçeriler devlet işlerine çok karışacak orda çok aktif bir rol üstlenebilir , ilk bölüm alıştırma bölümüydü devamında göreceğiz asıl kim neler döktürecekmiş :)

cinci hoca rolüne şimdiden adayım gidip üfleyeyim turhan sultanı bakalım ne kadar etkili olacak :)
yok la iboşu üflücen artık nasıl bir nefesse kadınlara ilgi duymuyan adamın 3 çocuğu peş peşe tahta çıkıyor:))

hahah yinede açık açık anlatmana gerek yok bence yine ban yersen görürsün
:F:F:F
olanı söylüyorum yani diyorum çiğdem zeki kızdır onların açık açık anlatmasına da gerek yok hemen anlamıştır orda neler döndüğünü :))

yok la iboşu üflücen artık nasıl bir nefesse kadınlara ilgi duymuyan adamın 3 çocuğu peş peşe tahta çıkıyor:))
öyle bir şart yokki eskiden çocuk doğmayınca hep kusuru kadında aramışlardır yani boncukluya kusurlusun demek ne mümkün ? :) onun için direk tarhana sultanı üflemiştir hoca :)

olanı söylüyorum yani diyorum çiğdem zeki kızdır onların açık açık anlatmasına da gerek yok hemen anlamıştır orda neler döndüğünü :))

öyle bir şart yokki eskiden çocuk doğmayınca hep kusuru kadında aramışlardır yani boncukluya kusurlusun demek ne mümkün ? :) onun için direk tarhana sultanı üflemiştir hoca :)
işte kösem akıllı kadın anlamış sorun oğlu iboşta onu üfletmiş:)))9

işte kösem akıllı kadın anlamış sorun oğlu iboşta onu üfletmiş:)))9
kösem oğlunu üfleyip pışpışlamaya devam etsin ben direk tarhana sultana dalacağım m:) uçan balon gibi şişireceğiz kadını :)))

tarhana sultanda ukraynalıymış o da nasıl bişeydir acaba :))

bu replik @mrt-06 ve @Almila yı kahretmiş :A @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati
CT8mHDeW4AAwiaF.jpg