ben o kısmı yazmamışmıyım doğru telde net gitmişti yazamadım cersei den mountaini ödünç alsaymışlar direkt demiştimYaaa resmen GoT'tan DAĞ'ın çakması
ben o kısmı yazmamışmıyım doğru telde net gitmişti yazamadım cersei den mountaini ödünç alsaymışlar direkt demiştimYaaa resmen GoT'tan DAĞ'ın çakması
Iyyy arap arap diye övüp duruyordun habire Akitten farksız İyi ki saçları da sansürlememişlerben böyle sansür görmedim çılgın araplar coşmuş @Çiğdem- @Yiğitt @ozgur2113 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @MayısKralı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51912 Ekli dosyayı görüntüle 51913
yok artık ne zaman arapları övdüm 😱Iyyy arap arap diye övüp duruyordun habire Akitten farksız İyi ki saçları da sansürlememişler
Arap kullarımız filan demiyormusun laaa yok arap kullarımız bizi diziyi aldı hödöhödhödöyok artık ne zaman arapları övdüm 😱
alabilirler bunda övecek ne var my 190 ülkeden izlenebilen bir dizi neticede herkesi sevecek değilimArap kullarımız filan demiyormusun laaa yok arap kullarımız bizi diziyi aldı hödöhödhödö
Sus yaaa kandırıldım diyecen zaten geçenlerde meryem ödül almaya gittiğinde omuzlarının açık olmayıp transparan şeyle örtünmesinden anlamıştımalabilirler bunda övecek ne var my 190 ülkeden izlenebilen bir dizi neticede herkesi sevecek değilim
bence my-kösem-murat bölümleri birleştirilmeli maruzatımı @mrt-06 ya bildirdimAy o değilde 4.murat başlayınca yeni bölüm mü açılacak @xemrexxx
sevgilisi vardı yanında izin vermemiştir neticede arap ülkesi kötü şeyler olabilirdiSus yaaa kandırıldım diyecen zaten geçenlerde meryem ödül almaya gittiğinde omuzlarının açık olmayıp transparan şeyle örtünmesinden anlamıştım
bence my-kösem-murat bölümleri birleştirilmeli maruzatımı @mrt-06 ya bildirdim
sevgilisi vardı yanında izin vermemiştir neticede arap ülkesi kötü şeyler olabilirdi
Sevgilisi daha sansürcüymüş demekbence my-kösem-murat bölümleri birleştirilmeli maruzatımı @mrt-06 ya bildirdim
sevgilisi vardı yanında izin vermemiştir neticede arap ülkesi kötü şeyler olabilirdi
ahahah tam layığını bulmuş vllaben böyle sansür görmedim çılgın araplar coşmuş @Çiğdem- @Yiğitt @ozgur2113 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @MayısKralı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51912 Ekli dosyayı görüntüle 51913
kız sana kutlama konusu açtım oraya git bakayhım dolanma buralardaahahah tam layığını bulmuş vlla
Dün dedim şimdi de diyorum Burcu'nun olmadığı değerlendirmeleri ciddiye alamam. Neyse ki Burçin varmış.IPSOS un geleneksel araştırmasına göre geçen yılın en beğenilen kadın oyuncusu kösem sultanımızdı reyting yine 5 in altında kalırsa tns binasını patlatıcam içine @Aserat ı atıp @cookies @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @ozgur2113 @eskici @Harunnn60 @MayısKralı @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 51933
Sana soran yok zira devir bizim devrimizDün dedim şimdi de diyorum Burcu'nun olmadığı değerlendirmeleri ciddiye alamam. Neyse ki Burçin varmış.
napsınlar nasyayı övüp de beroş gelince izlemeyin mi yazsınlarNe Nurgül ne Anastasia ne Hülya her yerde Beren'im var.
napsınlar nasyayı övüp de beroş gelince izlemeyin mi yazsınlar