ben o kısmı yazmamışmıyım doğru telde net gitmişti yazamadım cersei den mountaini ödünç alsaymışlar direkt demiştimYaaa resmen GoT'tan DAĞ'ın çakması![]()
ben o kısmı yazmamışmıyım doğru telde net gitmişti yazamadım cersei den mountaini ödünç alsaymışlar direkt demiştimYaaa resmen GoT'tan DAĞ'ın çakması![]()
Iyyy arap arap diye övüp duruyordun habireben böyle sansür görmedim çılgın araplar coşmuş@Çiğdem- @Yiğitt @ozgur2113 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @MayısKralı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51912 Ekli dosyayı görüntüle 51913
yok artık ne zaman arapları övdüm 😱Iyyy arap arap diye övüp duruyordun habireAkitten farksız
İyi ki saçları da sansürlememişler
![]()
Arap kullarımız filan demiyormusun laaayok artık ne zaman arapları övdüm 😱
alabilirler bunda övecek ne var my 190 ülkeden izlenebilen bir dizi neticede herkesi sevecek değilimArap kullarımız filan demiyormusun laaayok arap kullarımız bizi diziyi aldı hödöhödhödö
![]()
Sus yaaa kandırıldım diyecenalabilirler bunda övecek ne var my 190 ülkeden izlenebilen bir dizi neticede herkesi sevecek değilim![]()
bence my-kösem-murat bölümleri birleştirilmeli maruzatımı @mrt-06 ya bildirdimAy o değilde 4.murat başlayınca yeni bölüm mü açılacak @xemrexxx![]()
sevgilisi vardı yanında izin vermemiştir neticede arap ülkesi kötü şeyler olabilirdiSus yaaa kandırıldım diyecenzaten geçenlerde meryem ödül almaya gittiğinde omuzlarının açık olmayıp transparan şeyle örtünmesinden anlamıştım
![]()
bence my-kösem-murat bölümleri birleştirilmeli maruzatımı @mrt-06 ya bildirdim
sevgilisi vardı yanında izin vermemiştir neticede arap ülkesi kötü şeyler olabilirdi![]()
Sevgilisi daha sansürcüymüş demekbence my-kösem-murat bölümleri birleştirilmeli maruzatımı @mrt-06 ya bildirdim
sevgilisi vardı yanında izin vermemiştir neticede arap ülkesi kötü şeyler olabilirdi![]()
ahahah tam layığını bulmuş vllaben böyle sansür görmedim çılgın araplar coşmuş@Çiğdem- @Yiğitt @ozgur2113 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @MayısKralı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51912 Ekli dosyayı görüntüle 51913
kız sana kutlama konusu açtım oraya git bakayhım dolanma buralardaahahah tam layığını bulmuş vlla![]()
![]()
![]()
Dün dedim şimdi de diyorum Burcu'nun olmadığı değerlendirmeleri ciddiye alamam. Neyse ki Burçin varmış.IPSOS un geleneksel araştırmasına göre geçen yılın en beğenilen kadın oyuncusu kösem sultanımızdı reyting yine 5 in altında kalırsa tns binasını patlatıcam içine @Aserat ı atıp@cookies @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @ozgur2113 @eskici @Harunnn60 @MayısKralı @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 51933
Sana soran yok zira devir bizim devrimizDün dedim şimdi de diyorum Burcu'nun olmadığı değerlendirmeleri ciddiye alamam. Neyse ki Burçin varmış.![]()
napsınlar nasyayı övüp de beroş gelince izlemeyin mi yazsınlarNe Nurgül ne Anastasia ne Hülya her yerde Beren'im var.![]()
napsınlar nasyayı övüp de beroş gelince izlemeyin mi yazsınlar![]()