Heh yeni adayını buldun.
yabancı dizi oyuncuları havası var çocukta şarısın falan maşallah the shannara dizisinden wiil e benziyor ayol bu metin akdulger denilen çocuk @destereMetin akdulger mrdcezirden
Heh yeni adayını buldun.
yabancı dizi oyuncuları havası var çocukta şarısın falan maşallah the shannara dizisinden wiil e benziyor ayol bu metin akdulger denilen çocuk @destereMetin akdulger mrdcezirden
Hayret memeli degil fotolaryabancı dizi oyuncuları havası var çocukta şarısın falan maşallah the shannara dizisinden wiil e benziyor ayol bu metin akdulger denilen çocuk @destere
Yeni mi öğrendin bu çocuğu sen.yabancı dizi oyuncuları havası var çocukta şarısın falan maşallah the shannara dizisinden wiil e benziyor ayol bu metin akdulger denilen çocuk @destere
medcezirle işim olmaz ordaymış malesefYeni mi öğrendin bu çocuğu sen.
Bu çocuk biraz saçını boyatıyor bence eminim. Çağatay'da öyle. tam saç rengi bu değil yani.medcezirle işim olmaz ordaymış malesef
aaa bunu bilmem ama çağataydan hiç haz almıyorum hiç ısınamadığım birisi gerçekten ne buluyorlar onda onuda anlayamıyorum bence yakısıklıda değilBu çocuk biraz saçını boyatıyor bence eminim. Çağatay'da öyle. tam saç rengi bu değil yani.
Uyuşturucu kullandı ya bende antipati oluşmuştu zaten.aaa bunu bilmem ama çağataydan hiç haz almıyorum hiç ısınamadığım birisi gerçekten ne buluyorlar onda onuda anlayamıyorum bence yakısıklıda değil
memeleri gördün mümedcezirle işim olmaz ordaymış malesef
bizim wil daha dolğun ve pembe dudaklara sahipyabancı dizi oyuncuları havası var çocukta şarısın falan maşallah the shannara dizisinden wiil e benziyor ayol bu metin akdulger denilen çocuk @destere
reyting rekorları kıracağı garantikösem bitince @pompy ile şu diziyi başlatıyoruz şimdi beyazsoy düşünsün@destere @Harunnn60 @denizz19 @sokak sanati @cookies @vadikızı @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 49088
Eziklikkösem bitince @pompy ile şu diziyi başlatıyoruz şimdi beyazsoy düşünsün@destere @Harunnn60 @denizz19 @sokak sanati @cookies @vadikızı @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 49088
duydun mu gerçekler eziklik olmuşreyting rekorları kıracağı garanti
Ayy hadi inşallah.İNŞALLAH köseme geliyordur şöyle bir sallasın ekibi timur tek başına halledemicek gibi beroşu falan kadroya almalar, eski se arkası ekibini dağıtmalar falan nermin hanım toparlar hepsini@sokak sanati @Çiğdem- @cookies @vadikızı @destere @Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash https://twitter.com/x/status/703205741511970816
kullarımızı biz gönderir biz geri getiririzAyy hadi inşallah.Gümbür gümbür geliyoruz forumda bile simdiden yaprak dökümü başladı.
Ama gerçekten bir huzur var forumda. İlla o kişi için demiyorum bunu yani genel olarak ilk tefa cuma günü huzurlu geçti.kullarımızı biz gönderir biz geri getiririz
yakamoz yokAma gerçekten bir huzur var forumda. İlla o kişi için demiyorum bunu yani genel olarak ilk tefa cuma günü huzurlu geçti.Kavgasız gürültüsüz.
Ahaha aklıma şey geldi. Yakında sen adminide değiştirmeye kalkma.yakamoz yok
dream yok
takas yok
batuhan gidicem diyor
furkiş küsmüş bize
beyazsoy konu açıp kaçıyor
@Forumdash da gelmiyor pek
neden huzursuzluk olsun forumda tüm isyankar kullarımız azledildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?