alperen duymaz mı durmaz mı neAltta ki oyuncu kim?![]()
tky de tanıdık biz onuShow yeni bir yüzü daha sektöre kazandırdı.Daha iyi bir dizide yer almalı ama, Kanal D'nin yeni dizisinde diyorlardı zaten.
![]()
alperen duymaz mı durmaz mı neAltta ki oyuncu kim?![]()
tky de tanıdık biz onuShow yeni bir yüzü daha sektöre kazandırdı.Daha iyi bir dizide yer almalı ama, Kanal D'nin yeni dizisinde diyorlardı zaten.
![]()
Onu bunu bilmemde şu Medcezir de ki çocuk gelsinalperen duymaz mı durmaz mı ne
tky de tanıdık biz onuayrıca en iyilerden biri kösem tutup da karagüle kırgınlara vadiye gidip da kariyerini mi mahcvetsin
![]()
İnternetteki yorumlarda adamı sanki ilk defa bir dizide izliyorlarmış gibiydi.alperen duymaz mı durmaz mı ne
tky de tanıdık biz onuayrıca en iyilerden biri kösem tutup da karagüle kırgınlara vadiye gidip da kariyerini mi mahcvetsin
![]()
önce bize sorucan sonuçta gizem karaca bile bizim figuranımızdıİnternetteki yorumlarda adamı sanki ilk defa bir dizide izliyorlarmış gibiydi.Demekki TKY'yi fazla izleyen yokmuş.
@Maskeli Fedai
Eve Düşen Yıldırım MY'den önce başlamamış mıydı?önce bize sorucan sonuçta gizem karaca bile bizim figuranımızdı![]()
sonra afk 2.sezondayken başladı afk emirin yolu (3.sezonda) gizem karaca katıldıEve Düşen Yıldırım MY'den önce başlamamış mıydı?Sonra mıydı.
Bunları senden daha iyi bilmem gerekiyordu.sonra afk 2.sezondayken başladı afk emirin yolu (3.sezonda) gizem karaca katıldı![]()
))Alperen ne yakisirdi Sehzade rolune ama maalesef ergen dizisinde rol alacak(resmen @Çiğdem- le @destere yapmışötekini de @gizem ak beğeniyidi en son
![]()
![]()
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06 @Forumdash
Aç aç.şok şok şok youtubeyi üzerimize yaptılar my kösem kanalımız 100 bin aboneyi geçtikpa kulumuz 15 ayda 100 bini geçince gümüş ödül vermişlerdi dream kulumuza göre biz de 5.5 ayda geçtik kesin youtube u üzerimize yaptılar konusunu mu açsam @mrt-06 @sokak sanati @destere @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60
![]()
sana bırakıyorum bu konuyu sıkıldım bu tarz konulardanAç aç.MY'de 130.000 sanırım. Kösem baya izleniliyor sosyla medyada.
![]()
Kösem olmasın?
dizi için perroşun iyileşmesi bekleniyormuşKösem olmasın?Var mı ileride uygun bir rol?
Nedense aklıma direkt Kösem geldi.
O zaman bir araştırmaya başlayayım.dizi için perroşun iyileşmesi bekleniyormuşbence dğeildir :
kalitesini düşürecek desene perran iyice ganiyleO zaman bir araştırmaya başlayayım.Çünkü Ganiciğimin de 3 dizisi olacaktı sürekli erteleniyor belki onlardan birinde yer alabilir.
![]()
Of saçmala, aman yoksa Hayat Bilgisi 2016 mı geliyor?! 😱 Çifte mutluluk olur bana.kalitesini düşürecek desene perran iyice ganiyle![]()
pis yediliden sonra toparlanması zor ganinin kalite stv dizileri seviyesindeOf saçmala, aman yoksa Hayat Bilgisi 2016 mı geliyor?! 😱 Çifte mutluluk olur bana.
İçime doğmuş demekki, bugün anlamsız bir şımarıklık üstümdeydi.![]()
Küçümsediğin Pis Yedili AB'de 8 reytingi görmüş bir dizi senin Kösem bak 5 zor alıyor. Ayrıca sen de izliyordun zamanında.pis yediliden sonra toparlanması zor ganinin kalite stv dizileri seviyesinde![]()
ıyyy yalana bak ab de 8 mi 😱Küçümsediğin Pis Yedili AB'de 8 reytingi görmüş bir dizi senin Kösem bak 5 zor alıyor. Ayrıca sen de izliyordun zamanında.
Bu yaz benim için süper geçecek.![]()
AGB - SBT varken almıştı bir defasında, şimdi 2 saat araştıramam. Benim sözüm senettir illa tablo koymama gerek yok.ıyyy yalana bak ab de 8 mi 😱