Cunku daha yalan haberim cukmadi bukonuda cok sukurHangi yalan haberini başına kaktım laaa:bagır: kendi yaptiğin şeyi başkasının üstüne atma:/ ne yalan haber dicen şimdi;Şişirdiğin rusya my diyim susayım![]()
Cunku daha yalan haberim cukmadi bukonuda cok sukurHangi yalan haberini başına kaktım laaa:bagır: kendi yaptiğin şeyi başkasının üstüne atma:/ ne yalan haber dicen şimdi;Şişirdiğin rusya my diyim susayım![]()
Anladım.
Sen onu bırakta Meryem bir yazı yazmış.Yinemi tükendi haberleri çıkmış şimdiden. 😕
Bir kreatif sürec icindeyim ... Bir hata yaptim - ve simdi Bir deneyim yasiyorum ..Ama yinede allaha tesekkür ediyorum , kötü yada iyi Bir deneyim farketmez cünkü Bir oyuncu Icin her deneyim büyük Bir hediye - cünkü sana Gelismek , ilerlemek Icin yardimcin olur
http://www.radikal.com.tr/hayat/meryem-uzerli-yine-mi-tukeniyor-1512496/
@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @vadikızı
Ekşi sözlük çıldıracak.
biz onay verdik gelebilirler@sokak sanati @destere @Çiğdem- @Forumdash @cookies @vadikızı @ozgur2113 @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 49012
Öykü'nun suratı çok uzun kalmış. :///biz onay verdik gelebilirler@sokak sanati @destere @Çiğdem- @Forumdash @cookies @vadikızı @ozgur2113 @Bully
öteki resim daha iyiÖykü'nun suratı çok uzun kalmış. :///
baya yakışmış yanlız öykü gelirse analı kızlı senin beroşu gömerlerEkli dosyayı görüntüle 49013
neyse gelirse 2.sezon gelirgelsin gömsün hatta hıznı alamayıp benide gömebilir öyküye herşey serbest) keşke hazar ergüçlüde gelse
)
merve boloğur tekrar gelemezmi acabaneyse gelirse 2.sezon gelirdaha 1605teyiz ahmet 1617 de ölüyor kaplumbağa hızında gidiyoz
![]()
yumurta kafalı kocası kıza yeni dizide oynama şansı vermiyor ki my ye dönsün.ssmerve boloğur tekrar gelemezmi acaba)
yumurta kafalı kocası kıza yeni dizide oynama şansı vermiyor ki my ye dönsün.ss
seninkinin kocası kenan öpüşme diyormşişte güzel kızların kusuruda bugidip bir öküz bulurlar kendi hayatlarını mahfederler
halbuki benim gibi kadına değer veren kaliteli birini bulsaydı şimdi özgürdü
)
beren özgürlüğüne düşkün kadındır öyle mahalle baskısıyla etkilenmezseninkinin kocası kenan öpüşme diyormş) o demezse kaynana müdahele ediyormuş işi zor beroşun yakında bülbül ağa gibi tamamen kapanır
)
biz onay verdik gelebilirler@sokak sanati @destere @Çiğdem- @Forumdash @cookies @vadikızı @ozgur2113 @Bully
aaaa bu oğlan kimbiz onay verdik gelebilirler@sokak sanati @destere @Çiğdem- @Forumdash @cookies @vadikızı @ozgur2113 @Bully