Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@yakup09 senin üni hangi diziyi seçeceğini bilir bilmezse sen bildirirsin güveniyoruz aramızda olmasan da:A @destere @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @DarkLeqenD @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 48558

@yakup09 da işi bozmuş :) yada okuldan mezun olduğu için etkisi azalmış diyelim yoksa poyraz karayel birinci olmazdı :) kösemin listede olması güzelde en başta olması lazımdı:)
bu arada senin gecenin bıngıldağı listede yok dikktini çekerim :))

@yakup09 da işi bozmuş :) yada okuldan mezun olduğu için etkisi azalmış diyelim yoksa poyraz karayel birinci olmazdı :) kösemin listede olması güzelde en başta olması lazımdı:)
bu arada senin gecenin bıngıldağı listede yok dikktini çekerim :))
pis .ss poyraz en kaliteli dizi bir kere şu an.ss neyse araplar seni dinlemiş afişte beren yok kadir oğlanla ekin var galiba senin gibi bunların çiftleşmesini bekliyorlar :A @Almila ile @Çiğdem- üzülecek gibi :A
CaJHKluUYAE2ETC.jpg

iskenderle de beroşu yayınlarlar örgü örerken :)) zaten hep dalga geçiyorlar iskenderle bu parlaklıkla yeniçeri ocağında hala neden tecavüze uğramadı diye:))

o konuda haklılar bencede o dönem yeniçerilerin abazalığı gözönüne alınırsa iskenderin ocakta sağlam çıkması mucize olurdu :))

ne duyduysan söyle bizde şaşalım :)
haber OSN nin kösemi almasıydı anladığım kadarıyla starda biterse biz devam ettiriruk gibi bişi demişler (b) ama doğrulatamadım o yüzden dream konumuna düşmemek için haber açmiyim ileride başıma kakılır bnm dreame yaptığım gibi zaten @Forumdash bu fırsatı kaçırmaz:A zati kösem kaç bölüm sürerse sürsün stardan sonra yayınlama hakkı OSN deymiş anlaşma gereği:D @HarzeM e kullarımızın bilmediği nice kaynaklarımız var derken dalga geçiyom sanmıştı :A neyse OSN nin ölçüm sistemine göre MY nin 3.sezonunu OSN üyelerinin %80 i izledi şimdi kösemde senaryo etkisi,cücük başroller derken bu yarıya düşse %40 olmuştur beroş gelince %50 fıttırmıştır en kötü yani OSN kulumuzla anlaşsa iyi olur timur :D @sokak sanati @cookies @vadikızı @Almila @mrt-06

haber OSN nin kösemi almasıydı anladığım kadarıyla starda biterse biz devam ettiriruk gibi bişi demişler (b) ama doğrulatamadım o yüzden dream konumuna düşmemek için haber açmiyim ileride başıma kakılır bnm dreame yaptığım gibi zaten @Forumdash bu fırsatı kaçırmaz:A zati kösem kaç bölüm sürerse sürsün stardan sonra yayınlama hakkı OSN deymiş anlaşma gereği:D @HarzeM e kullarımızın bilmediği nice kaynaklarımız var derken dalga geçiyom sanmıştı :A neyse OSN nin ölçüm sistemine göre MY nin 3.sezonunu OSN üyelerinin %80 i izledi şimdi kösemde senaryo etkisi,cücük başroller derken bu yarıya düşse %40 olmuştur beroş gelince %50 fıttırmıştır en kötü yani OSN kulumuzla anlaşsa iyi olur timur :D @sokak sanati @cookies @vadikızı @Almila @mrt-06
Anladım. :D

Sen onu bırakta Meryem bir yazı yazmış. :A Yinemi tükendi haberleri çıkmış şimdiden. 😕

Bir kreatif sürec icindeyim ... Bir hata yaptim - ve simdi Bir deneyim yasiyorum ..Ama yinede allaha tesekkür ediyorum , kötü yada iyi Bir deneyim farketmez cünkü Bir oyuncu Icin her deneyim büyük Bir hediye - cünkü sana Gelismek , ilerlemek Icin yardimcin olur

http://www.radikal.com.tr/hayat/meryem-uzerli-yine-mi-tukeniyor-1512496/

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @vadikızı

Son düzenleme:
Hangi yalan haberini başına kaktım laaa:bagır: kendi yaptiğin şeyi başkasının üstüne atma:/ ne yalan haber dicen şimdi;Şişirdiğin rusya my diyim susayım:F