Her zamanki gibi foooosssss
Her zamanki gibi foooosssss
O afişinden bir sırrı varmış.
Dikkat edersen Beren aydınlık tarafta. Hülya ise karanlık tarafta. Ahmet'ise Beren'e yakın buda demek oluyor ki harem kavgalarında Ahmet Beren'e destek olacak.Zaten tarihtede öyleydi. Sende çözdün mü?![]()
Neyse bence ikiniz de konuyu bana bırakın ben açayım.Her zamanki gibi foooosssss))
Biz de Berenciyiz
Sen diziyi bıraktın mı?Biz de Berenciyiz![]()
Sen diziyi bıraktın mı?)) Sesin çıkmıyor da.
![]()
Son bölümü izlemedim sadece, onu da perşembe izleyeceğim.Sen diziyi bıraktın mı?)) Sesin çıkmıyor da.
![]()
Bak nasıl biliyor kardeşini.O ortalık karışacaği zaman sesini çıkartır. Yoksa köfte yani. Kösem falan umrunda değil. Canı sıkılıp gelmiştir yine.
5 hafta önce söz verdiler şimdi yaptığı yanlışa bak.![]()
Son bölüm iyiydi izle bence.Son bölümü izlemedim sadece, onu da perşembe izleyeceğim.Dizinin reytingler fos, dizi de şimdilik fos. Ne sesi çıkarayım?
Bak nasıl biliyor kardeşini.Baktım burada kavga kokusu var, damladım.
![]()
Ben zaten izlemiyorum açabilirsin.Bu hafta konu bende. Beren gelince konu bende diye taa ilk başta rezerv etmiştim. Kimse ortak olmasın lütfen.)) @Harunnn60 @ozgur2113 @Yiğitt @mrt-06 @ozgur2113
Son bölümü izlemedim sadece, onu da perşembe izleyeceğim.Dizinin reytingler fos, dizi de şimdilik fos. Ne sesi çıkarayım?
Bak nasıl biliyor kardeşini.Baktım burada kavga kokusu var, damladım.
![]()
Ben zaten izlemiyorum açabilirsin.![]()
Aynen öyle, sırf Beren Saat için izliyorum.Son bölüm iyiydi izle bence.Ama sen diziye tam ısınamadın bence. birkaç oyuncuyu sevdiğin için izliyorsun sanırım.
![]()
Yoo gayet de hızlı gidiyorum, hadi canım hadi horoza bak sen.Yürü anca gidersin. Sen yokken iyiz biz.))
Sende hit kokusunu alınca arada damlıyorsun. Uyarmak için dedim zaten.![]()
Beni kızdırma açarım valla.Yürü anca gidersin. Sen yokken iyiz biz.))
Sende hit kokusunu alınca arada damlıyorsun. Uyarmak için dedim zaten.![]()
Beni kızdırma açarım valla.Biliyorsun açmak istersem kimse rakibim olamaz.
![]()
O zaman açacağım, bakalım başıma ne gelecekmişşşş.AçarsaN beni kızdırmış olursun bu hiç iyi olmaz.![]()
Ben de izlerim, çareler tükenmez.İzlemedim dizinin konusunu açmak yasak @mrt-06![]()
Ben de izlerim, çareler tükenmez.Sana inat 1 bölüm katlanırım önemli değil.
![]()
yönetim ayrıcalığı pis pis .ss yönetim istifa.ssO zaman @xemrexxx 'in konu açması neden engellendi. Adil olalım.![]()
pis bir de dalga geçiyor.ss en iyisi beyazsoy gibi çaylak olmak ghiçbir konuya engellenmiyon@xemrexxx'in her yeri trajedi bence komple forumdan engellenmesi lazım.![]()