Ay içim cız etti ya. İnsan evladı o da. Yani kulaklarını kesip parmaklarını kırma falan. Çok kötü ya. Alllah günahları varsa affetsin ne diyelim.Adam burada anlatmış işte.
2:11'den itibaren izleyin.
Ay içim cız etti ya. İnsan evladı o da. Yani kulaklarını kesip parmaklarını kırma falan. Çok kötü ya. Alllah günahları varsa affetsin ne diyelim.Adam burada anlatmış işte.
2:11'den itibaren izleyin.
Tabi canım.Ay içim cız etti ya. İnsan evladı o da. Yani kulaklarını kesip parmaklarını kırma falan. Çok kötü ya. Alllah günahları varsa affetsin ne diyelim.
Saçmalama.30 ülkeden 900 bin
ne kadarını alıyor bilmiyorum star![]()
Saçmalama.
1 ülkeden bölüm başına 30 bin mi alıyor yani 10 bin dolar mı.
Paramparça bir ülkeden bölüm başına 500.000 alıyordu.
Nereden biliyorsun Timur Savcı seni telefonla arayıp @sokak sanati ciğim Kösemin yaşlılığını başkası mı oynayacak dedi.
![]()
Rüyasında mı görmüş totoş@xemrexxx totoşu dedi![]()
Seni @sokak sanati na havale ediyorum uyuyacağım.ben bilirim zaten beren çiroz gibi öyle 50 li yaşları oynayamaz![]()
ay safoz ne cahilsin ortadoğuya toptan satıyorlar ortadoğuda sattıkları kanal 24 ülkede yayınlıyorSaçmalama.
1 ülkeden bölüm başına 30 bin mi alıyor yani 10 bin dolar mı.
Paramparça bir ülkeden bölüm başına 500.000 alıyordu.
Nereden biliyorsun Timur Savcı seni telefonla arayıp @sokak sanati ciğim Kösemin yaşlılığını başkası mı oynayacak dedi.
![]()
Toplam 70 ülkeye satılmış diyorlar Emre doğru mu?ay safoz ne cahilsin ortadoğuya toptan satıyorlar ortadoğuda sattıkları kanal 24 ülkede yayınlıyor![]()
ben bilirim zaten beren çiroz gibi öyle 50 li yaşları oynayamaz![]()
meryemim her yaşı oynauyor başarıyla beroş oynayamadığı için anastasia geldiYıldırım o cevap vermiş.
Cidden Beren minyon olmaz yani 50. Meryem gibi kart değil.![]()
hayır 80 ülke ile görüşülmüş 30 una satılmışToplam 70 ülkeye satılmış diyorlar Emre doğru mu?Çok fazla geldi bana sanki.
![]()
meryemim her yaşı oynauyor başarıyla beroş oynayamadığı için anastasia geldi
hayır 80 ülke ile görüşülmüş 30 una satılmışkalanı nisanda miptv fuarında bakalım kaça çıkacak
bu hafta herşey olabilir yine 4 reytingte kalabilir kösem yada 5 reyting olur haftaya ümit taşır yada 6 olup zirve için oynar her ihtimal çıkabilir ne olucak bende merakla bekliyorumkız @Çiğdem- duydun mu önlem aldır sen donu zilli@sokak sanati
@vadikızı @Harunnn60 @sürgünüm @cookies @destere
3 satırda 40 tane şey yazmışsınbu hafta herşey olabilir yine 4 reytingte kalabilir kösem yada 5 reyting olur haftaya ümit taşır yada 6 olup zirve için oynar her ihtimal çıkabilir ne olucak bende merakla bekliyorum
![]()
hahaha benim kısa mesajlarımda böyle oluyor işte3 satırda 40 tane şey yazmışsın![]()
ay ne kadan pissin .ss mavişe söyleyelim seni de ysin 2 lokmasın zatenhahaha benim kısa mesajlarımda böyle oluyor işte![]()
ayy ohaa o son foto ne öyle beee kağıtı yiyor sankı 40 gün açmı bırakmışlar adamı ne olmuşay ne kadan pissin .ss mavişe söyleyelim seni de ysin 2 lokmasın zaten
![]()
![]()
![]()
seni görmüş korkudan yiyorayy ohaa o son foto ne öyle beee kağıtı yiyor sankı 40 gün açmı bırakmışlar adamı ne olmuş![]()