Ay içim cız etti ya. İnsan evladı o da. Yani kulaklarını kesip parmaklarını kırma falan. Çok kötü ya. Alllah günahları varsa affetsin ne diyelim.Adam burada anlatmış işte.
2:11'den itibaren izleyin.
Ay içim cız etti ya. İnsan evladı o da. Yani kulaklarını kesip parmaklarını kırma falan. Çok kötü ya. Alllah günahları varsa affetsin ne diyelim.Adam burada anlatmış işte.
2:11'den itibaren izleyin.
Tabi canım.Ay içim cız etti ya. İnsan evladı o da. Yani kulaklarını kesip parmaklarını kırma falan. Çok kötü ya. Alllah günahları varsa affetsin ne diyelim.
Saçmalama.30 ülkeden 900 bin
ne kadarını alıyor bilmiyorum star
Saçmalama.
1 ülkeden bölüm başına 30 bin mi alıyor yani 10 bin dolar mı.
Paramparça bir ülkeden bölüm başına 500.000 alıyordu.
Nereden biliyorsun Timur Savcı seni telefonla arayıp @sokak sanati ciğim Kösemin yaşlılığını başkası mı oynayacak dedi.
Rüyasında mı görmüş totoş@xemrexxx totoşu dedi
Seni @sokak sanati na havale ediyorum uyuyacağım.ben bilirim zaten beren çiroz gibi öyle 50 li yaşları oynayamaz
ay safoz ne cahilsin ortadoğuya toptan satıyorlar ortadoğuda sattıkları kanal 24 ülkede yayınlıyorSaçmalama.
1 ülkeden bölüm başına 30 bin mi alıyor yani 10 bin dolar mı.
Paramparça bir ülkeden bölüm başına 500.000 alıyordu.
Nereden biliyorsun Timur Savcı seni telefonla arayıp @sokak sanati ciğim Kösemin yaşlılığını başkası mı oynayacak dedi.
Toplam 70 ülkeye satılmış diyorlar Emre doğru mu?ay safoz ne cahilsin ortadoğuya toptan satıyorlar ortadoğuda sattıkları kanal 24 ülkede yayınlıyor
ben bilirim zaten beren çiroz gibi öyle 50 li yaşları oynayamaz
meryemim her yaşı oynauyor başarıyla beroş oynayamadığı için anastasia geldiYıldırım o cevap vermiş.
Cidden Beren minyon olmaz yani 50. Meryem gibi kart değil.
hayır 80 ülke ile görüşülmüş 30 una satılmışToplam 70 ülkeye satılmış diyorlar Emre doğru mu?Çok fazla geldi bana sanki.
meryemim her yaşı oynauyor başarıyla beroş oynayamadığı için anastasia geldi
hayır 80 ülke ile görüşülmüş 30 una satılmışkalanı nisanda miptv fuarında bakalım kaça çıkacak
bu hafta herşey olabilir yine 4 reytingte kalabilir kösem yada 5 reyting olur haftaya ümit taşır yada 6 olup zirve için oynar her ihtimal çıkabilir ne olucak bende merakla bekliyorumkız @Çiğdem- duydun mu önlem aldır sen donu zilli@sokak sanati@vadikızı @Harunnn60 @sürgünüm @cookies @destere
https://twitter.com/x/status/679021968465764356
3 satırda 40 tane şey yazmışsınbu hafta herşey olabilir yine 4 reytingte kalabilir kösem yada 5 reyting olur haftaya ümit taşır yada 6 olup zirve için oynar her ihtimal çıkabilir ne olucak bende merakla bekliyorum
hahaha benim kısa mesajlarımda böyle oluyor işte3 satırda 40 tane şey yazmışsın
ay ne kadan pissin .ss mavişe söyleyelim seni de ysin 2 lokmasın zatenhahaha benim kısa mesajlarımda böyle oluyor işte
ayy ohaa o son foto ne öyle beee kağıtı yiyor sankı 40 gün açmı bırakmışlar adamı ne olmuşay ne kadan pissin .ss mavişe söyleyelim seni de ysin 2 lokmasın zaten
seni görmüş korkudan yiyorayy ohaa o son foto ne öyle beee kağıtı yiyor sankı 40 gün açmı bırakmışlar adamı ne olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?