Şaka yapıyorum la açmışsın mağdem kalsın.Ayy saçmalama Emre mi açsın konuyu.Bak durumum ortada acı bana.
Sadece ben @mrt-06 ya genel sohbeti açmayacak mıyız diye sordum o da bana Ozan gelsin öyle hal ederiz dedi.
Şaka yapıyorum la açmışsın mağdem kalsın.Ayy saçmalama Emre mi açsın konuyu.Bak durumum ortada acı bana.
Şaka yapıyorum la açmışsın mağdem kalsın.Daha uzatmanın manası yok.
Sadece ben @mrt-06 ya genel sohbeti açmayacak mıyız diye sordum o da bana Ozan gelsin öyle hal ederiz dedi.Ondan söyledim ben.
Burası pek hit almaz zaten.Tamam bebişim.Şimdilik 1. bölüm konusundan devam ederiz.
bu konuyuy silelim eşit şartlarda yarışmak istiyoruz @mrt-06 .ss
eşit şartlarda yarışmak isteruk banane.ssKonu tekrardan açık.
eşit şartlarda yarışmak isteruk banane.ss
pis pis yönetici olma avantajını kullanıyor yönetim istiga pompy adminliğe.ssLaa luga yapma.Nasıl olsa ben açardim senden önce taşıdım bile.
pis pis yönetici olma avantajını kullanıyor yönetim istiga pompy adminliğe.ss
my bölümündeki konuları taşı şurayaDiğer konuları açtı sabit yapayım hadi.
Aslında iki tekrarı da iyi gitmedi maça gerek kalmayabilir.haftaya maç var. kösem'e müthiş bir darbe gelicek!!!
meraktan izlendi işte artık geçti my'nin dönemi geçmiş olsun size.Aslında iki tekrarı da iyi gitmedi maça gerek kalmayabilir.Ama fragman bayağı iyi ufff tahmin edemiyorum.Bakalım ne olcek.
MY'nin dönemi geçmez de ben bu diziye o kadar bağlanamadım zaten.meraktan izlendi işte artık geçti my'nin dönemi geçmiş olsun size.
diriliş izlediğin için (az da olsa) my sıradan geldi sana.MY'nin dönemi geçmez de ben bu diziye o kadar bağlanamadım zaten.Erkenden biterse çok üzüleceğimi sanmıyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?