Şaka yapıyorum la açmışsın mağdem kalsın.Ayy saçmalama Emre mi açsın konuyu.Bak durumum ortada acı bana.
![]()
Sadece ben @mrt-06 ya genel sohbeti açmayacak mıyız diye sordum o da bana Ozan gelsin öyle hal ederiz dedi.
Şaka yapıyorum la açmışsın mağdem kalsın.Ayy saçmalama Emre mi açsın konuyu.Bak durumum ortada acı bana.
![]()
Şaka yapıyorum la açmışsın mağdem kalsın.Daha uzatmanın manası yok.
Sadece ben @mrt-06 ya genel sohbeti açmayacak mıyız diye sordum o da bana Ozan gelsin öyle hal ederiz dedi.Ondan söyledim ben.
Burası pek hit almaz zaten.Tamam bebişim.Şimdilik 1. bölüm konusundan devam ederiz.
![]()
bu konuyuy silelim eşit şartlarda yarışmak istiyoruz @mrt-06 .ss
eşit şartlarda yarışmak isteruk banane.ssKonu tekrardan açık.![]()
eşit şartlarda yarışmak isteruk banane.ss
pis pis yönetici olma avantajını kullanıyor yönetim istiga pompy adminliğe.ssLaa luga yapma.Nasıl olsa ben açardim senden önce taşıdım bile.
![]()
pis pis yönetici olma avantajını kullanıyor yönetim istiga pompy adminliğe.ss
my bölümündeki konuları taşı şurayaDiğer konuları açtı sabit yapayım hadi.![]()
Aslında iki tekrarı da iyi gitmedi maça gerek kalmayabilir.haftaya maç var. kösem'e müthiş bir darbe gelicek!!!![]()
meraktan izlendi işte artık geçti my'nin dönemi geçmiş olsun size.Aslında iki tekrarı da iyi gitmedi maça gerek kalmayabilir.Ama fragman bayağı iyi ufff tahmin edemiyorum.
Bakalım ne olcek.
![]()
MY'nin dönemi geçmez de ben bu diziye o kadar bağlanamadım zaten.meraktan izlendi işte artık geçti my'nin dönemi geçmiş olsun size.![]()
diriliş izlediğin için (az da olsa) my sıradan geldi sana.MY'nin dönemi geçmez de ben bu diziye o kadar bağlanamadım zaten.Erkenden biterse çok üzüleceğimi sanmıyorum yani.
![]()