nolduBende seni destekliyordum.Ne oldu ise yakamoz gidince oldu.ss
nolduBende seni destekliyordum.Ne oldu ise yakamoz gidince oldu.ss
prensip olarak yönetime karşıyımCephe aldın bize.ss Yakamoz-Asi'yi destekleseydim keşke.![]()
prensip olarak yönetime karşıyım![]()
günaydın laç gündür twitterda![]()
Fotoğrafın tam halini buldum sonunda.@xemrexxx @batuhankaralar @Bully @ozgur2113 @Yiğitt @Çiğdem- (kıskanç) @cookies @Harunnn60 @EFE UYSAL
Evet tam hali yoktu.![]()
Fotoğrafın tam halini buldum sonunda.@xemrexxx @batuhankaralar @Bully @ozgur2113 @Yiğitt @Çiğdem- (kıskanç) @cookies @Harunnn60 @EFE UYSAL
Evet tam hali yoktu.
Yabancılara özel afişler gönderilmiş ama bize yok nedense.
zaten berenli tanıtım arap kanalıyla aynı anda çıkmış starda ben şok daha önce görmemiştim böyle bişi fark-ı timur diziyi sağlama alıyorEvet tam hali yoktu.
Yabancılara özel afişler gönderilmiş ama bize yok nedense.
o rol tuba ya da hazal olsa da igdecekti kim olursa olsun aynısı olacaktıBeren'in yurt dışı prestiji @xemrexxx 'in sandığı gibi MY'den az değilse hani.![]()
zaten berenli tanıtım arap kanalıyla aynı anda çıkmış starda ben şok daha önce görmemiştim böyle bişi fark-ı timur diziyi sağlama alıyor
o rol tuba ya da hazal olsa da igdecekti kim olursa olsun aynısı olacaktı![]()
berenle ilgili olsa intikamda da aynısı yapılırdıSonuç olarak Beren'in çok başarılı olduğunu ve yurt dışında estirdigini Timur'da görmüşki tanıtımları yurtdışı merkezli yapmış. İşte dünya starı.![]()
Yanlış yaptı Timur.zaten berenli tanıtım arap kanalıyla aynı anda çıkmış starda ben şok daha önce görmemiştim böyle bişi fark-ı timur diziyi sağlama alıyor
o rol tuba ya da hazal olsa da igdecekti kim olursa olsun aynısı olacaktı![]()
evet tekrardan meryemi başrol yapaydı burada da 10 alırdıYanlış yaptı Timur.
Ilk burayı saglama alacaktı. Yurtdışında partiler vereceğine. Su dizininin tanıtım ve senaryosu iicn çalışilsa simdi MY kadar reyting alırdı.
berenle ilgili olsa intikamda da aynısı yapılırdıişte fark-ı my
![]()
olasılık değil gerçekler beren etkisi olsa intikam da aynısı olurdu ama neredeOlasılıklar ile gelme biz huzurumuza.![]()
olasılık değil gerçekler beren etkisi olsa intikam da aynısı olurdu ama neredezaten son dizisiyle düşüşe geçti beroş köseme çok ihtiyacı var tuba-hazal-kıvanç vb. durumuna düşerdi başarısız bir iş seçse
![]()
sana soracak değilizHazal son iki dizisinde fiyasko yaşadı. Bir 15 diğeri 5 bölün sürdü. Tuba zaten son 2 dizisi yle ilk 10'a giremez oldu. Kıvanç son dizisiyle berbat gitti Beren ise son dizisi yle ilk sezon 1. Oldu 2. Sezon AB'de ilk 5'den çıkmadı. Kıyas etm yani.
sence bir fark yaratır al billy nin duvarına hala yazıyorumKonudan banlariz seni.![]()